Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

05 Chevy Equinox LS Information

Chevrolet Equinox är en kompakt SUV . Det var utsläppt i 2004 för 2005 års modell . Den 2005 Equinox ersatte Chevrolet ( formellt Geo ) Tracker och finns i två trimmar : LT och LS . LS trim nivå

LS är posten trim nivå för 2005 Chevrolet Equinox och det finns i en framhjulsdriven version samt en all - wheel drive modell ( AWD ) . LS trim nivå har flera faciliteter som ger säkerhet och komfort såsom makt fönster och lås . Däremot LS inte kommer som standard med farthållare , ABS-bromsar , antispinn och dimljus .
Prestanda och bränsleekonomi

Chevrolet Equinox LS levereras som standard med en 3.4l , 185 - hästkrafter V6-motor som producerar 210 foot- pounds av vridmoment vid gift med fem - växlad automatlåda . En manuell växellåda är inte tillgänglig . Den 2005 Equinox får 19 mpg för staden och 24 mpg för landsvägskörning . Dess bränsle kapacitet är 17 liter .
Safety

förare och passagerare krockkuddar är standard på Equinox LS . National Highway Traffic Safety Administration tilldelas fem stjärnor till Equinox 4WD i förare och passagerare fram - krocksäkerhet och fem stjärnor på framsidan och läsa sidokollision säkerhet .
Prissättning
< p > det ursprungliga priset för 2005 års Chevrolet Equinox var $ 21.320 för 2WD LS och $ 23.295 för AWD LS .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119504.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.