Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur att resa med en 2007 Toyota FJ

Den 2007 Toyota FJ Cruiser är en full-size, sport-utility fordon, eller SUV. Den finns i bak-wheel-eller fyra-hjulsdrivna versionerna. Den senare är byggd för on-och off-road bruk. I FJ ger utrymme för last och redskap i ryggen och säten för upp till fem passagerare. Det bränner bränsle till högre priser än mindre fordon och detta måste beräknas för resekostnader. Instruktioner
1

Beräkna din beräknade bränslekostnaderna för din resa med FJ Cruiser. På grund av sin storlek och motor - en 300-hästkrafter, sexcylindriga - FJ kräver mer bränsle än mindre riggar. De bakre hjulmodell genomsnitt 18 miles per gallon i stadskörning och 22 på motorvägen, medan fyra-hjulsdrivna versionerna bränner bränsle med en hastighet av 16 miles per gallon i staden och 19 på motorvägen. Bränsletanken rymmer 19 liter, vilket ger FJ en genomsnittlig räckvidd på ca 325 miles per tank.
2

Skjut baksätet ner för att få extra lastutrymme om du inte reser med passagerare i baksätet. Den bakre lastlucka öppnas via ett glasfönster som går upp och en drop-down bakluckan. Ladda stor last och väskor genom den bakre luckan.
3

Packa en liten kapsel av klädsel för att rengöra spill eller missöden på FJ: s trasa platser. De basmodeller använder alla väder omslag tyg sits. Överväg att behandla dem med en fläck-guard formel inför resan att hålla bilen så ren som möjligt.
4

Hämta program såsom "Yelp" eller andra Toyota återförsäljare program plats att hitta bensinstationer bör FJ utveckla problem under resan. Gå med i en resa klubb som American Automobile Association, eller AAA. Dessa klubbar ger reducerad eller fri bogsering, vägassistans och hotellet och rabatter motell.
5

Pack mjuk last på taket för vattenskyddad väskor och använda lastutrymmet till lägret och sova under resan. Detta sparar kostnader och drar nytta av den stora inre av FJ Cruiser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120350.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.