Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur att hitta värdet av My SUV

Om du planerar att få en ny bil, kanske du vill veta hur mycket din gamla sports utility vehicle (SUV) är värt, så du kan använda dess andrahandsvärde till kompensera kostnaderna för nya inköp. Det är också en bra idé att forska värdet på din SUV sedan sälja det till en privat fest eller en begagnad bil återförsäljare. Du kanske behöver känna till SUV värde om du donera den till välgörenhet och vill hävda det som ett skatteavdrag, eller om det ingår i en skilsmässa uppgörelse som innebär gemensam egendom. Instruktioner
Edmunds
1

Gå till Edmunds begagnad bil värderingsman sajt på nätet.
2

Klicka på bilens tillverkare, och klicka sedan på året. Bläddra bland modellerna och klicka på din SUV, och klicka sedan på stilen i ditt fordon.
3

Klicka på "Sälj" alternativet, och klicka sedan på "Välj en färg" pull-down menyn för att välja bilens färg. Ange din SUV mätarställning i "Miles" rutan.
4

Klicka på eventuell tillvalsutrustning du lagt, såsom en uppvärmd förarstol, krockkuddar eller en dragkrok. Klicka på någon av fem kategorier för att betygsätta din SUV tillstånd, allt skadade från till enastående.
5

Skriv ditt postnummer i "Bekräfta ditt postnummer" rutan, och klicka sedan på "Get Prissättning Reports. " Du ser då information om inbyte, privat fest och återförsäljare detaljhandeln värden för din SUV. Addera Nada
6

Gå till Nada nya och begagnade bilpriserna hemsida.
7

Skriv ditt postnummer i postnummer rutan.
8

Klicka på det år din SUV. Bläddra bland modellerna, och klicka på din SUV, och klicka sedan på sin stil.
9

Ange mätarställningen i "Enter Miltal" rutan, och klicka på valfri utrustning, och klicka sedan på " Fortsätt. " Du kommer att se resultat som visar den grova, genomsnittliga och ren handel-in priser, och detaljhandelspriset för din SUV. Addera Kelley Blue Book
10

Gå till Kelley Blue Book ny och begagnad bil priser webbplatsen.
11

Klicka på "Year, Make & Model."
12

Klicka på "Välj år" pull-down menyn och plocka året av din SUV. Klicka på "Lägg till" pull-down menyn och "Model" rullgardinsmenyn för att välja din SUV märke och modell, och klicka sedan på "Go".
13

Skriv ditt postnummer i postnummer box. Din SUV kommer att visas på nästa sida. Klicka på "andrahandsvärde", "Private Party Value," "Rek värde" eller "Certified Pre-Owned (CPO) Value." Klicka på stilen i din SUV, och skriv sedan in mätarställningen i "körsträcka" rutan. Klicka på någon tillvalsutrustning du lagt till SUV, och tryck sedan på "Fortsätt".
14

Klicka på en av fyra fordonskategorier tillstånd, allt från dålig till utmärkt och klicka sedan på "Fortsätt." Du kommer nästa se Blue Book värdet på din SUV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119842.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.