Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hummer Tips

Fordonet kallas " Hummer " utvecklades 1979 av AMC . Hummer står för "High Mobility Multiple Purpose fyrhjuligt fordon . " Det förkortades till Humvee . Och därifrån , fick det smeknamnet " Hummer ". Ägare av Hummers bör inse att deras fordon kräver några särskilda överväganden . Big Garage

Var medveten om att en full storlek Hummer är en av de största fordonen ägs av vanliga medborgare . En typisk förorts typ garage kommer att passa en Hummer , men rummet kan vara mycket snäv . Innan du köper en Hummer , se till att ditt garage kommer att kunna hantera den extra stor storlek för fordonet .
Gasförbrukning

Hummer är stora , hållbara fordon som har ett rykte om sig att kunna gå nästan var som helst . Men att hållbarhet kommer med ett pris . Hummer är inte kända för effektiv gas körsträcka . Förstå att om du väljer att köra en Hummer på en regelbunden basis , kommer du att se din bensin stiger . I vissa fall kan ökningen bli betydande .
Undviker långa resor

Hummer är utmärkta terränggående fordon . De är extremt hållbara och robust, kunna hantera alla typer av svår terräng. Men på motorvägen och för långa resor , de är inte de mest bekväma fordon på marknaden . När det är möjligt , köra din Hummer på korta resor eller resor som går in i tuffa förhållanden . Välj ett mer ekonomiskt , bekvämt - ridning fordon för långa resor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119076.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.