Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur öka gas körsträcka på en Hummer 2

Hummer 2 eller H2 som det också kallas, är inte känd för att få bra gas körsträcka. Tillverkaren av Hummer H2 har annonserat att den sports utility vehicle får en dyster 13 miles per gallon. Om du gillar Hummer 2 och vill förbättra sin gas körsträcka, prova följande. Instruktioner
Vikt
1

Ta del av vikten på din Hummer 2. Ta tvärbalkarna på toppen av fordonet samt andra tillbehör som kan tynga ner SUV, såsom reservdäck och domkraft. Ta ner alla yttre tillbehör du kan ha som kan påverka dra.
2

Kör med jämn hastighet. Stop-and-go-körning är ett välkänt boven sörpla upp gas. Landsvägskörning med Hummer 2 är mer bränsleeffektiv än stadskörning. Minimera din hård inbromsning och initiera bromsning några sekunder tidigare när du närmar hållplatser.
3

Installera en kall luftintaget. Det förbättrar effektiviteten och prestandan hos Hummer 2 motorn, vilket i sin tur ökar gas körsträcka. Tala med din mekaniker om att göra denna uppgradering till ditt fordon.
4

Ge Hummer 2 en TuneUp. Byte av luftfilter, kan tändstift och tändstift trådar bidra till att förbättra bilens bränsleeffektivitet. Kontrollera med din mekaniker för att avgöra om du ska genomgå en låt upp.
5

Stäng av luftkonditioneringen. Om du har luft installerat i H2, bör du hålla det utanför inte är absolut nödvändigt. Luftkonditionering kan minska Hummer bränsleeffektivitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118826.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.