Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Specifikationer för 1998 års Oldsmobile Bravada

Oldsmobile Bravada var en mid-size SUV som tillverkas av General Motors 1991-2004. Den andra generationens 1998 års modell var utrustad med en uppgraderad interiör, och det innehöll en yttre plattform som var liknande till Chevrolet Blazer. I 1998 års Oldsmobile Bravada hade en ursprunglig tillverkaren rekommenderat pris på $ 30,715. Sin klass konkurrenter var Ford Explorer, Mercury Mountaineer och Jeep Grand Cherokee. Funktioner

1998 Oldsmobile Bravada hade en 4,3-liters V-6 motor som effekt 190 hästkrafter vid 4.400 rpm och 250 foot-pounds av vridmoment vid 2.800 rpm. Den Bravada s standardfunktioner ingår en fyra-växlad automatlåda, en 525-amp generator och en elektroniskt styrd Smart-Track all-wheel drive system. Dess styrning och funktioner fjädring ingår retikulära boll styrning, Krängningshämmare fjädrar fram, blad bak fjädrar och främre och bakre krängningshämmare. Den Bravada tjänstevikt var £ 4049. Dess maximala nyttolast var £ 1257. och dess maximala dragkapacitet var 5.000 kg.
Fuel Economy

Oldsmobile Bravada hade en 18-liters bränsletank, och det gick på blyfri bensin. Naturvårdsverket uppskattade Bravada bränsleekonomi för att vara 14 mpg i staden och 19 mpg på landsväg.
Exterior

1998 Bravada var 183,7 inches lång, 67,8 inches bred och 63,2 inches hög. Den hade 7,5 inches av markfrigång, en 57,2-tums främre spår och 55,1-tums spårvidd bak. Denna SUV hade en 107-tums hjulbas, en vanlig däckstorlek på P235/70SR15, aluminiumfälgar och en full-size reservdäck. Exteriört ingår metallisk kropp måla med en blank beläggning, karossfärgad stötfångare och lister sida, uppvärmda sidospeglar med fällbara kapacitet, fyra dörrar, främre och bakre vindrutetorkare, värme-reflekterande tonat glas, fast förare-och passagerarsidan fönster och swing-out bakrutor. Ytterligare yttre egenskaper bestod av släpvagn bogsering beredning med en dragkrok, flyttbara takräcken och en bakre stötfångare.
Sittplatser och Interna mått

Oldsmobile Bravada satt upp till fem passagerare. Den hade ett inre utrymme på 37,3 kubikfot, vilket kan utökas till 74,1 kubikfot om baksätena var nedfällda. I 1998 Bravada hade 42,2 inches av främre benutrymme, 36,3 inches av bakre benutrymme, 39.6 tum av främre utrymme och 38,2 inches av bakre utrymme. Den Bravada erbjöd 53.6 inches av främre hip rummet, 51.3 tum av bakre hip rum, 57.1 tum av främre axel rum och 57,2 inches av bakre axeln rum.
Interior Bekvämligheter

De 1998 Bravada s standard interiör bekvämligheter bestod av läderklädsel, en läder inslagna tilt-ratt, främre skålade säten, split-baksätet, trippel-förseglade dörrar, klimatkontroll, en AM /FM kassett stereo, sex högtalare och en upplyst handskfacket. Ytterligare inredningsdetaljer ingår mugghållare, läslampor, fönster makt och dörrlås, en analog display med en bränslemätare, en digital klocka, belyst förare och passagerare speglar fåfänga, en cigarettändare och bakdörrar last.

Säkerhetsfunktioner

National Highway Transportation Safety Administration gav denna SUV en fyrstjärnig rating krocktest (av fem) för förare och framsätespassagerare säkerhet i en frontalkollision. Standard säkerhetsfunktioner ingår en fyrhjulig låsningsfria bromssystem, varselljus, dimljus och dubbla främre krockkuddar. Det erbjuds keyless inresa och hade ett stöldskydd larmsystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120282.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.