Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur att byta batteri i en VW Touareg Key

Volkswagen personbilar, skåpbilar och stadsjeepar kommer med praktiska nyckelbrickor som presenterar en flip-out knappen och knappar för fjärrstyrning. Dessa nyckelbrickor är försedda med små batterier som de som används i klockor. Liksom alla batterier, VW fjärrkontroller batterier dör ibland och behöver bytas ut. Om din nyckelbricka inte verkar fungera mycket bra på sistone, eller om det inte fungerar alls, kan det vara dags för ett nytt batteri. Istället för att ta den nyckelbricka till en VW-handlare, spara tid och pengar genom att byta ut batteriet själv. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

ta nyckeln fob i dina händer och dra isär. Det bör komma isär i två halvor: den halva med knapparna på den och hälften med nyckeln i den. Det kan vara nödvändigt att dra ganska hårt.
2

Ta hälften med knapparna på den och bända upp den med nageln eller annan tunt föremål (som en liten platt skruvmejsel). Du bör kunna se en söm där plasten kommer att separera. Addera 3

Pop ut batteriet med en nagel eller en liten skruvmejsel. Batteriet är silver runda objekt som sitter i ena halvan av nyckelbrickan.
4

Sätt i ett nytt batteri (CR2032) i batterifacket. Kontrollera att plussidan (+) vänd åt rätt håll, vilket bör anges någonstans på insidan av fob.
5

Lägg de två halvorna av knappen delen av nyckelbrickan tillsammans med foder upp dem och trycka stadigt. Anslut viktigaste delen och knappen delen av nyckelbrickan genom att sätta knappen delen i spåret av den viktigaste delen och trycka fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119686.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.