Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Återställa språk på en 2003 Tahoe

Den 2003 Chevrolet Tahoe är utrustad med en elmanövrerad informationscenter . Detta centrum består av ett urval meny i din vägmätaren och reglage på endera sidan av din ratt . Ett av alternativen för informationscentret är språket på skärmen . Den Tahoe finns på engelska , spanska eller franska . Om någon har satt språket till något som du inte är bekant med , kan du återställa enkelt visningsspråk genom att välja önskat språk från menyn . Instruktioner
1

Tryck på " Anpassning " -knappen på högra sidan av Tahoe ratt . Denna knapp är inte märkt med text , det visar en ikon av ett pappersark . Tryck på knappen flera gånger , tills " språk" visas på vägmätaren .
2

Tryck på "SELECT " knappen flera gånger för att bläddra igenom de tillgängliga språken . "Välj" -knappen visar en ikon av en vänster - pilen som pekar .
3

Sluta trycka på " Välj " när önskat språk visas . Till exempel , om du ville återställa språk till " Engelska " sluta på " engelska ".
4

Tryck på " Anpassning "-knappen för att välja det språk som visas . Detta återgår vägmätare till standard visningsläget . Ditt språk är nu återställt till engelska .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119123.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.