Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Top Ten Tundra Tillbehör

En av de mest populära full storlek lastbilar som säljs idag har Toyota Tundra många saker att skryta om. Det har fått namnet JD Power and Associates "mest pålitliga Stor Pickup" flera gånger. För Tundra ägare, slutar det roliga inte på som äger lastbilen. Det finns många tillbehör som kan läggas till. Här är tio av de mest populära. Bed Tillbehör

Även Toyota lastbil är ingalunda en liten säng pickup, finns det fortfarande många människor som använder sängen för mer än bara estetiska skäl. En sådan gemensam Toyota tillbehör är det bed-förlängare som fäster den bakre delen av bädden över bakluckan. En last avdelare kan fästas på däck järnvägssystemet inom Toyota lastbilar, vilket gör att mindre objekt som ska packas undan utan att glida. Den viktigaste enhet som gör att flytta utan att äventyra lastbilens utseende är sängen liner. En av de bästa liners för Toyota pickups är gjord av polyeten polymerer, som är resistenta mot punkteringar och skevhet.
Överkast och Luftintag

sängöverkast, en annan vanlig Toyota lastbil tillbehör, tillåter ägarna att täcka hela sängen. Vanliga typer inkluderar insynsskyddet, som kan tas bort och placeras med relativ lätthet av en person. Kallt luftintag är också ett populärt tillbehör för Tundra. De kan lägga till från fem till 10 hästkrafter till lastbilen, i slutändan spara pengar genom att öka bränsleeffektiviteten på nyare modeller.
Grill och luftfilter

För dem vill undvika att betala höga priser för tillbehör såsom kallt luftintag, det finns billigare alternativ som kan göra motorn mer effektiv. Detta inkluderar en top-of-the-line luftfilter, såsom K & N luftfilter, vilket kan lägga till så mycket som en mil per gallon till bränsleeffektivitet.

För dem som vill ändra utseendet på grill, finns det billet galler som ger tundras en egen look, ta bort Toyota emblem från framför lastbilen och ersätta den med en solid, logo-mindre grill.
Elektronik och Seat Förvaring

Moderna förarna vill ofta ha sina elektroniska apparater införlivas sina fordon. Ett alternativ för att Tundra är att installera ett gränssnitt kit för iPod. Det gör att du kan styra din iPod från ratten. Satellite radio är också ett vanligt tillägg på grund av de enorma musikutbud det ger

Ett särskilt lagringsutrymme problem -. Förvara ömtåliga föremål i lastbilen - kan lösas genom att installera under-sits lagringsenheter. Dessa minskar röran, ger utrymme för fler passagerare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119069.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.