Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Toyota Highlander Specifikationer

Den 2011 Toyota Highlander introducerar en mängd yttre ändringar, inklusive ändringar av den främre grillen, stötfångare och huvud och bakljus. Toyota presenterade bilen i augusti 2010 vid Moscow Auto Show. Motor Trend kallas denna nya design "vassare" än tidigare poster i Highlander linjen. The Highlander kommer i ett antal varianter, inklusive hybrider, Highlander SE och Highlander Limited. Motorer

2011 Toyota Highlander levereras med antingen en hybridmotor eller två bensinmotorer. Den hybridmotor är en 3,5-liters V-6 motor med 24 ventiler. Bensinmotorn är antingen en 2,7-liters fyrcylindrig motor med 16 ventiler eller en 3,5-liters V-6 med 24 ventiler. Den mindre gasmotor ger 187 hästkrafter när man kör på 5800 rpm, medan den större motorn med 270 när man kör på 6.200 rpm. Den elektriska motorn ger 280 hästkrafter kombinerad vridmoment. Alla fordon använder ett dubbelt system överliggande kamaxel. Den bensindrivna motorn blir 20 miles per gallon (mpg) i staden och 25 mpg på beräknade motorvägen, medan hybriden får 28 mpg i både staden och motorvägen.
Transmission och drivlina

Toyota Highlander har en av tre sändningar. En sexväxlad växellåda levereras som standard med den grundläggande modellen, medan den fem-växlad växellåda levereras som standard med mer avancerade modeller som Highlander SE och Highlander Limited. Båda har en snö-läge frivilligt för vinterkörning. Den hybrid modell levereras med en kontinuerligt kontrollerad variabel transmission med en ekonomi-läge. Basmodellen Highlander har framhjulsdrift medan högre slutet modeller har heltid fyrhjulsdrift standard. Hybriden kommer med en elektronisk fyrhjulsdrift system som du kan aktivera när du vill.
Kropp, Fjädring och styrning.

Alla Highlander modeller är konstruerade ur en förenad, förstärkt kropp. De utnyttjar elektrisk servostyrning, en power-assisted rack-and-pinion systemet. The Highlander fjädringssystem använder fyrhjuliga oberoende fjäderben med krängningshämmare fram och bak.
Tillvalspaket

Du kan köpa din 2011 Toyota Highlander med ett av flera alternativ paket. Den tech paket, standard på modeller som hybrid och SE, inkluderar bekvämligheter såsom XM radio, USB-portar och Bluetooth-aktiverade musik streaming. Lädret-paketet, tillval på modeller som hybrid, utrustar din bil med uppvärmda lädersäten. Det kalla vädret paketet, tillval på basmodellen och hybrid men standard på SE och den begränsade, omfattar uppvärmda ytterbackspeglar och en vindrutetorkare avisningsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119489.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.