Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Specifikationerna för en 2003 Chevrolet Suburban

Chevrolet Suburban introducerades 1936 och var ursprungligen baserad på en kommersiell panel lastbil design. Betraktas som en stor kombi i sin debut, har Suburban sett massor av interiör och exteriör förändringar sedan den infördes. Den Suburban har visat sig vara tillförlitliga för konsumenterna, och den stora SUV fortfarande produceras idag. Den 2003 Chevrolet Suburban kom i LS, LT och Z71 modeller. Motor och bränsleekonomi

Tre motorer fanns tillgängliga för 2003 Suburban: a 285-hästkrafter, 5,3-liters V-8, en 320-hästkrafter, 6,0-liters V-8, samt ett 320 - hästkrafter, 8,1-liters V-8. Den 2003 Suburban kunde uppnå ungefär 12 miles per gallon under stadskörning och ca 17 miles per gallon på motorvägen. Med 5,3-litersmotorn kom Suburban med en 31-liters bränsletank, medan modeller med större motorer kom med en 37-liters bränsletank.
Transmission och Drive Type

2003 Chevrolet Suburban kom med en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Overdrive tillåter motorn att uppnå större bränsleeffektivitet och minskar motorslitage. LS och LT modellerna var tillgängliga som bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift, medan Z71 var strikt fyrhjulsdrift. Standardfunktioner som ingår fyrhjuliga skivbromsar, premium stötar fram, Luft bak stötar och recirkulerande-ball styrning.
Interiör och säkerhet

2003 Suburban stöds Sittplatser för upp till nio personer med tre rader säten. Den Z71 kom med främre skålade säten, medan dessa var frivilligt för LT-modellen. Trasa sits trim kom standard med LS, medan LT och Z71 kom med lädersäten. Säkerhetsfunktioner ingår fyra hjul låsningsfria bromsar, förare och passagerare fram-sidokrockkuddar, och sidokollision barer. Valfria säkerhetsfunktioner ingår förare och passagerare sidokrockkuddar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119861.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.