Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Honda Pilot Bogsering Tips

Honda Pilot är en sport utility vehicle som klarar av bogsering släpvagnar, båtar och andra fordon. Det finns många försiktighetsåtgärder procedurer som rekommenderas vid bogsering med din Honda Pilot. Vissa eftermarknaden anordningar och verktyg kan behöva köpas för att använda din Honda Pilot för bogsering. Dessa produkter kan köpas eller special beställas från de flesta online eller lokala återförsäljare bil del.

Köpa ytterligare bogsering paketet med din Honda Pilot. Den bogsering paketet ingår en släpvagn sele och dragkrok boll. Denna bogsering paket levereras som standard endast med Pilot Touring-modellen.

Kontrollera din Honda Pilot dragkapacitet. Den 2011 Honda Pilot har en dragkapacitet på 3500 pounds för 2x4-modeller och en dragkapacitet på 4500 pounds för 4x4-modeller. Den bogsering kapacitet är den maximala mängden vikt som kan bogseras med din Honda Pilot.

Installera en tung transmission och styrning vätska kylare till din Honda Pilot. Dessa tunga kylare är nödvändiga för att förhindra skador på servostyrningen enheten och sändning på din Honda Pilot medan bogsering.

Installerar en dragkrok på baksidan av din Honda Pilot om du kommer att bli bogsering av ett fordon. Eftermarknad anordningar som är särskilt utformade för Pilot kan köpas eller special beställas från de flesta online och lokala återförsäljare bil del.

Se till att varje släpvagn eller fordon som bogseras med Honda Pilot är ansluten till kabelnätet på din Honda Pilot. Ledningsnätet ansluter släpvagn eller släpfordon till Pilot ljus system så att alla signaler och lampor på släpfordon sömlöst styrs av piloten förare.

Bogsera inte din Honda Pilot bakom ett annat fordon, såsom en RV. Enligt Honda Pilot bruksanvisning, är Honda Pilot inte konstruerad för att dras bakom en RV. Om du behöver bogsera Pilot, använd en plattform trailer eller annan draganordning som håller hjulen på piloten av vägen.

Kontrollera din Honda Pilot och trailer som bogseras är i optimalt skick. Kontrollera alla däck, mekanik, lampor, kedjor och andra delar av din släpvagn och Honda Pilot innan bogsering. Se till att din Honda Pilot underhålls regelbundet.

Köra långsammare och försiktigare än vanligt vid bogsering med din Honda Pilot. Ta alla svängar och gupp hastighet, filbyten och andra manövrar med extra försiktighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120049.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.