Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

De bästa stadsjeepar för kundnöjdhet

Baserat på en undersökning av 42.000 nya fordonsägare, kom fordonsindustrin konsultföretaget autopacific upp med en lista över de bästa stadsjeepar baserade på kundtillfredsställelse. Denna undersökning är en branschstandard för mätning av kundnöjdhet i 48 kategorier som, enligt George Peterson, ordförande i autopacific, "objektivt mäta ägarupplevelse." Luxury Sport Utility

Cadillac Escalade har rankats som den bästa lyx-SUV. Escalades finns i fyra trimspacklingar: Base, Luxury, Premium och Platinum. Standard på alla var en 6,2 liters, 403 hästkrafter V8 motor med 417 £-fötter vridmoment och en sexstegad automatisk överväxel överföring. Allt fanns i bak-eller fyrhjulsdrift. Den maximala nyttolasten är cirka 1600 kg och den maximala bogsera kapacitet är ca 8000 kg. Det blir ungefär 14 mpg i staden och 20 på motorvägen. Escalades rymmer sju passagerare på läder fram-och baksäte hink, och en tredje raden avtagbar 50-50 split-bänk. Alla har låsningsfria bromsar, sidobalkar påverkan, främre krockkuddar samt sido, seat-monterade och kära för passagerare och förare, plus sidan overhead väskor för alla fönster-säten.
Stor Sport Utility

Honors för den översta stora SUV gick till Ford Expedition, som fanns i fyra trimspacklingar, XLT, Eddie Bauer, Limited och King Ranch. Alla kom med en 5,4 liters, 310 hästkrafter, V8-motor med 365 £-fötter vridmoment och en sexstegad automatisk överväxel överföring. Allt fanns i bak-eller fyrhjulsdrift. Den maximala dragkapacitet är ca 9000 kg och den maximala nyttolasten är omkring 1.700 pund. Det blir ungefär 13 mpg i staden och 19 på motorvägen. Expeditioner har plats för upp till åtta passagerare på främre hinkar, en bakre fällbara bänk och en avtagbar tredje raden bänk, vilket är ett alternativ på XLTs. Läder är standard på alla, utom XLT, som har tyg med en läderklädsel. Alla har front, förare och passagerarsätet monterade sidokrockkuddar samt overhead påsar canopy. Låsningsfria bromsar och sidostängerna inverkan är också standard.
Premium Mid-Size Sport Utility

Toyota 4Runner och Nissan Pathfinder var toppar i denna kategori . Den 4Runner kom tre trimspacklingar: SR5, Trail och Limited. SR5s kom med antingen en 2,7 liters, 157 hästkrafter V4 med £ 178-fötter vridmoment eller en 4,0 liters, 270 hästkrafter V6 med 278 £-fötter vridmoment. Trail och Limiteds kom endast med V6. Den V4 SR5 kom med en fyra-växlad automatisk överväxel växellåda, medan de andra kom med en sexväxlad manuell överväxel. Allt fanns i bak-eller fyrhjulsdrift. 4Runners får cirka 17 mpg i staden och 22 på motorvägen. Den maximala dragkapacitet är 5.000 kg och den maximala nyttolasten är cirka 1.500. De sittplats fem passagerare på två främre hinkar och en bakre 60-40 bänk. Alla har låsningsfria bromsar, sido barer inverkan och krockkuddar fram samt sidotoft monterade kära för passagerare och förare, plus sidan overhead väskor för alla fönster-säten.
Mid-Size Sport Utility

topprankade mid-size SUV, Dodge Nitro, fanns i SE, Värme, SXT, Detonator och Shock trimspacklingar. En 3,7 liters, 210 hästkrafter V6 med 235 £-fötter vridmoment och en 4,0 liters, 265 hästkrafter V6 med 265 £-fötter vridmoment var de tillgängliga motorer. En fyra-eller fem-växlad, automatisk överväxel fanns tillgängliga. Allt fanns i bak-eller fyrhjulsdrift. Nitros får cirka 16 mpg i staden och 21 på motorvägen. Den maximala nyttolasten är cirka 1100 kg. och den maximala dragkapacitet är ca 5.000 kg. De har plats för fem passagerare på två hinkar och en bak 65-35 bänk. Alla kom med låsningsfria bromsar, sidostänger inverkan, krockkuddar och overhead främre och bakre krockkuddar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120233.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.