Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur Vrid Låsfunktioner On & Off i en Eddie Bauer

Eddie Bauer har gjort en exklusiv linje av Ford SUV och bilar sedan 1983 , för närvarande till Ford Expedition , Explorer och Taurus linjer . Dessa bilar och lastbilar är utrustade med barnsäkert lås som kan aktiveras för att låsa bakdörrarna från insidan och hindra små barn från att öppna dörrarna . På alla Eddie Bauer Ford-bilar , är barnet lås belägna på samma plats strax innanför bakdörrarna och kan slås på och av . Instruktioner
1

Öppna antingen bakdörr och titta på insidan av dörrpanelen , mot slutet av dörren på den sida som är närmast baksidan av bilen . Leta barnsäkerhetslåset , vilket kommer att vara en liten svart switch anger antingen " på " eller " off ".
2

Aktivera barnsäkert lås och låsa dörrarna från insidan genom att vrida omkopplaren till läget på . När omkopplaren är i läge ON , kan luckan bara öppnas från utsidan .
3

avaktivera barnspärren och låta de bakre dörrarna kan öppnas från insidan genom att vrida växla till läget OFF . När omkopplaren är i avstängt läge , kan dörren öppnas från både insidan och utsidan av fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120353.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.