Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Gas spara tips för Scion xD

Scion xD är en kompakt SUV som har plats för upp till fem personer, har fyra dörrar och har köpt på grund av dess övergripande bränsleekonomi och relativt lågt pris. Nya modeller av Scion xD området har bra gas körsträcka, som sträcker sig från cirka 27 miles per gallon i staden till 33 miles per gallon på motorvägen. Men det finns andra sätt att spara ännu mer gas i dessa fordon. Ta motorväg


Scion xD blir mycket bättre gas körsträcka på motorvägen då i staden. Detta är standard på de flesta bilar i sitt slag och klass, som stop-and-go-körning och tomgång avfall en stor mängd gas varje gång bilen är igång. Så om det finns ett val mellan att ytan gator till en destination och tar motorvägen i Scion xD, kommer motorvägen att ge dig bättre gas körsträcka. Om inte, naturligtvis, du träffar trafiken.
Korrekt Inflate Däck

Scion xD är en relativt liten bil med små däck, inte ha dem ordentligt pumpade kommer att orsaka bilen för att köra fast när den driver, vilket gör att motorn arbeta hårdare för att korrekt flytta den väg och i sin tur förbränner mer bränsle. Så genom korrekt uppblåsning de små däcken på xD, kommer bilen köra som det är tänkt. Försök att göra detta varannan gång du går till bensinstationen, bara se till att däcken är på sina rätta inflation. Inte overinflate inte däck, eftersom detta kan göra dem att blåsa ut och orsaka en olycka.
Förlora vikt


Som Scion XDS är relativt små bilar och har små motorer, de är inte avsedda att bära för mycket vikt. Så ju mer vikt du har i dessa små kompakta stadsjeepar, kommer hårdare motorn måste arbeta, vilket i sin tur orsakar sämre gas körsträcka. Med detta i åtanke, inte köra regelbundet med en bil full av människor. Bli av med dessa fulla färgburkar eller bowling bollar eller något annat tungt du har tänkt att ta ur baksätet eller förvaringsutrymme i baksätet på bilen. Detta kommer att förbättra bränsleekonomin kraftigt och även göra din lilla Scion känns lite mer rymlig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119040.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.