Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man tar bort den främre stötfångaren på en 2002 Chevy Blazer

Chevrolet utrustad för 2002 modellen år Blazers med en främre stötfångaren fascia panelen som täcker inverkan baren. Denna kropp-formad stötfångare koordinater med färgschemat på Blazer som det målas för att matcha bilens färg eller matcha trim färgen. Blazers utrustade med Xtreme alternativet paketet har en stötfångare fascia som sveper runt framsidan och sträcker lägre till marken, vilket gör plats för in-stötfångare dimljus och ge ett marknära profil. Ta bort stötfångaren fascia om den har skadats eller om du behöver tillgång till påverkan bar under. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
Jack
stödbenet
Visa fler instruktioner
LS Bumper
1

Öppna huven . Tag i gallret på toppen och dra den framåt ut ur kylaren stöd. Koppla bort strålkastarspolarens s filler slangen från baksidan av gallret.
2

Koppla parken /blinkers och dimljus från baksidan av gallret. Ta bort gallret.
3

Skjut ändarna på stötfångaren framåt och sedan uppåt för att lossa stötfångaren hållarna.
4

Lossa de två skruvarna från undersidan av den övre kanten av stötfångaren med en socket och ratchet. Ta bort stötfångaren. Addera Xtreme bildekaler
5

Park Blazer på fast och jämn mark och dra åt parkeringsbromsen. Jack upp framsidan av Blazer och stödja den på pallbockar.
6

Lossa dimma-lampa kontakterna på baksidan av stötfångaren.
7

Ta bort push-pin hållare som håller stötfångaren till påverkan bar. Ta bort de två skruvarna som håller stötfångaren till stötfångaren stöd. Ta bort stötfångaren.
Sport Bumper
8

Öppna huven. Tag i gallret på toppen och dra den framåt ut ur kylaren stöd. Ta bort gallret.
9

Ta bort push-pins som håller stötfångaren till påverkan baren.
10

Lossa de två skruvarna från undersidan av den övre kanten av stötfångaren med en hylsa och spärrskaft. Ta bort stötfångaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119009.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.