Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2005 Ford Freestyle Vanliga problem

Sedan 1903 har Ford levererat förare med pålitliga fordon som krävs för att uppfylla normerna i bilsäkerhet. Även fordonsindustrin har blivit mycket mer effektiva och tekniskt avancerade, de flesta märken och modeller är inte utan sina problem. För flera modeller --- såsom 2005 Ford Freestyle --- flera återkallelser och fordon-relaterade problem uppstår under åren efter frigivningen. Reglar

Ibland påminner sker inte på ett litet fåtal utvalda bilar, men i stor skala. Sådant är fallet med en Ford spärr minns som resulterade i sammanlagt 139.537 potentiellt berörda fordon. Återkallelsen utfärdades 2006 gällde spärren sidodörr. I kalla tempererade klimat, var spärrmekanismen benägna att vatten infiltration, vilket kan resultera i låskretsen frysning när temperaturen tillåtit det. Frågan har några potentiellt farliga konsekvenser som dörren spärren "spärrhake" har potential att inte återvända till det låsta läget när dörren är i stängt tillstånd. Den uppkomna situationen kan leda en dörr att öppnas under drift av fordonet.
Bränslesystem

I slutet av 2005 var över 123.000 Ford Freestyles återkallas på grund av bränslesystemet frågor. Insida i många fordon, remmar används för att säkra bränsletankar till kroppen av fordonet. I Freestyles, var dessa band benägna att bryta, vilket orsakat det potentiella hotet av bränsletanken --- samt värmesköld --- att släppa och landa på drivaxeln eller avgaser. Detta problem skulle kunna resultera i ett bränsleläckage på grund av skada från att falla. Den resulterande bränsleläckage utgör ett allvarligt tändning hot om en brand-källan är i närheten.
Drivlinor, bromsar och motorer

Även om majoriteten av problem finns i stor skala, vilket normalt resulterar i återkallelser, det finns många gemensamma problem som finns för mindre grupper av människor. Lagar, så kallade citron lagar, har antagits för att säkerställa att om en konsument får ett fordon som upplever ständiga problem, har han rätt till en ersättning fordon. Problem uppvisade omfatta frågor kraftöverföringen där klagomål har lämnats in om att problem uppstod bara ett par dagar efter köpet av fordonet. Brake pulsering är ett annat problem, som kan hindra fordonet från att stoppa in ett rimligt avstånd. Motorkylning frågor ofta resulterar i motorn på en minskad hastighet jämfört med normala, ofta saknar alla varningar och indikatorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119109.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.