Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2000 Jeep Specifikationer

År 2000 fanns tre modeller av Jeepar på marknaden: Cherokee, Grand Cherokee och Wrangler. Varje har visat sig vara populär bland konsumenterna, och Cherokees är till och med valt ofta att vara flotta bilar för statliga myndigheter och företag kontor. De flesta Jeepar inkluderar fyrhjulsdrift och 4x4-entusiaster regelbundet testa Wranglers i kuperad terräng. Genom åren Jeep har lagt mer invändig komfort objekt och byggde en mjukare fjädring för att tillfredsställa kunder som vill ha mer än bara en helg SUV. 2000 Jeep Wrangler

minsta av jeepar, den tvådörrars Wrangler, förnyades för år 2000. Den har runda strålkastare och en topp som kan tas bort, två favoriter i Jeep entusiaster. Den omdesignade 4,0-liters Power Tech motor ger ut 120 hästkrafter på sex cylindrar. Tystare och effektivare än tidigare versioner, blir det 11,8 miles per gallon.

Fem-växlad manuell växellåda har också ändrats för att flytta lättare. Attraktionen görs smidigare genom att installera samma Quadra-spiralfjäder fjädring som Grand Cherokee. Insidan av Wrangler också omgjorda. Även de vanliga skålade säten med nackstöd är fortfarande i fronten, har dual-krockkuddar lagts för ökad säkerhet.
2000 Jeep Cherokee

medelstora, sport-utility fordon är också den billigaste modellen av Jeepar 2000. Med fyra dörrar och ett förvaringsutrymme i baksätet, är dess lastkapacitet med alla säten på plats tre gånger större än en Jeep Wrangler. Fälla sätena ned fördubblar detta till 1,954 liter rymd.

2000 Cherokee har samma 4,0-liters, sexcylindrig motor som Wrangler, med en 98,5-mm hål, 81 mm slaglängd och 9,2 komprimering förhållande. Den bränsleekonomi matchar Wrangler, men hästkrafter är något högre vid 125. Den har två skivbromsar, samt en 4,1 till en axel ratio. Suspensionen är inte lika styv som Wrangler, det finns liknande spiralfjädrar i fronten, men bladfjädrar mjuka rida i den bakre
2000 Jeep Grand Cherokee

Grand Cherokee erbjuder mer utrymme, makt och lyx. En 4,7-liters, PowerTech V8 med 195 hästkrafter driver denna fyrdörrars SUV. Det finns några förändringar jämfört med föregående år, då motorn, bromsar, fjädring och fyrhjulsdrift-system var alla omgjorda.
P Det är mer last utrymme än Cherokee, på 2,047 liter med baksätet ner. Den unibody konstruktion paras med jeep underskrift Quadra-coil fjädring. Enligt MSN Auto, detta "gör suspensionen ska trimmas för bättre rida och hantering." Bränsle ekonomi är något mindre än de andra Jeep modeller på 11,2 miles per gallon.

Grand Cherokee erbjuder utvalda lyxiga uppgraderingar som skapar en mer bil som känsla. Datorn priserna hur mycket bensin du har använt, din genomsnittliga miles per gallon och hur mycket längre man kan köra innan du slår tom. Makt fönster, dörrar och styrning ökar komforten, och det finns även en kompass för att peka ut vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119626.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.