Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Funktioner i Subaru Forester

Subaru fordon är konsekvent rankas som några av de säkraste i bilindustrin när det gäller passiv säkerhet, och i slutet av 1990 auto bolaget debuterade sin nya Forester linje av stadsjeepar. Varje år crossover Kombi SUV har lovordats för sitt exklusiva utseende och mängd funktioner. Trots att vissa bekvämligheter kan ändras från år till år, det finns några konsekventa funktioner som sätter Subaru Forester från andra stadsjeepar i sin klass. Dörrar

Doors är en av de viktigaste delarna av någon bil, och dörrarna till Subaru Forester erbjuda sina ryttare stil, säkerhet och komfort. Nyare Skogsbrukare är utrustade med front, front-side och side-gardin krockkuddar för maximalt skydd, är dörrhandtag gjutna i främre dörrpaneler att öppna och stänga dörrar enklare, och varje dörr är bekvämt utrustad med en egen mugghållare.

Driving

Subaru Forester är enkel och säker och har rymliga sittplatser, ljudkontroller monterade på ratten och låssprintarna inbyggda i golvet för att förhindra att mattan rör sig medan du kör. Varje Forester är utrustad med all-wheel-drive (AWD) och Vehicle Dynamics Control (VDC), ett automatiskt system som hjälper korrigera din kurs om bilen känner en förlust av kontroll pga våta vägar.


Space

Forester har erbjudit förare rummet och lagringsutrymme i en stationsvagn, och nyare modeller har blivit ännu rymligare som ett svar på efterfrågan för mer lastutrymme. Under den redan rymliga lastutrymmet är ett dolt förvaringsfack som kan säkra mindre föremål utan att flytta medan du kör. Flyttbara upphöjda takreling finns också tillgängliga för att ge extra lastutrymme, och mittkonsolen kan konfigureras för att ge dig mer utrymme när du behöver det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119913.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.