Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Skillnad mellan 2008 och 2010 Toyota Sequoia

The Sequoia är en full-size SUV som tillverkas av Toyota. Den debuterade 2001 års modell. Det finns endast små skillnader mellan specifikationerna för 2008 och 2010 modeller, men som med många bilar, har dess funktioner, effektivitet och utseende har förbättrats med varje ny modell. Editions

Under 2008 fanns tre upplagor av Sequoia tillgängliga: SR5, Limited, och Platinum. Under 2010 har sex upplagor erbjuds: SR5, SR5 FFV, Limited, begränsad FFV, Platinum och Platinum FFV. FFV (Flex Fuel Vehicle) modeller kan köras på E85 bensin, liksom vanlig blyfri. E85 producerar mindre energi och därmed har lägre bränsleförbrukning, men det släpper mindre utsläpp.
Fuel Economy

Motorerna på de vanliga utgåvorna, samt FFV, få något högre körsträcka highway gas. Under 2008 Sequoia maxade ut på 17 miles per gallon på motorvägen, medan 2010-modellen klarar 19 miles per gallon och 18 miles per gallon på motorvägen med standard och Flex Fuel upplagor, respektive. Bogsering effekt och vridmoment förblir oförändrade om du kör en FFV fordon i stället för en vanlig utgåva med 2010 års modell.
Comforts

Interiören funktioner som erbjuds i 2010 års modell endast minimalt överglänsa de i 2008, men det finns några. Förarstolen har förbättrats till en åtta-vägs elmanövrerad stol, och passagerarsätet förbättrades till en fyrvägs elmanövrerad stol. Den standardmonterade cd-spelaren har uppgraderats för att kunna spela MP3-skivor. Det var också inställd för XM Satellite Radio, med tre månader som föreskrivs i gratistjänst. En USB-laddning anslutning också tillsattes. Fordonet är också kopplad för Bluetooth handsfree-telefon användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119608.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.