Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2000 Suzuki Grand Vitara specifikation

infördes 1999 för att ersätta den Sidekick, var Grand Vitara Suzuki lilla sport utility vehicle. Det ingår en ny kaross och chassi och var det första företaget fordonet säljs i Nordamerika med en sexcylindrig motor. Bekvämligheter varierade med Trimline och ingår läderklädsel och antingen fyra hjul eller bakhjulsdrift. Motor

Använda billigaste JLS modellen som ett exempel, kom denna SUV med en 2,5-liters, 155-hästkrafter V6, med en vanlig femväxlad manuell överväxel eller valfria fyra hastigheter automatisk överväxel . Detta gav den ett kompressionsförhållande på 9,5:1 och ett vridmoment på 160 Nm vid 4.000 rpm. Bränsleekonomi var 19 mpg i staden och 21 eller 22 på motorvägen. Addera Exterior

Denna fyrdörrars SUV vägde 3,064 pounds och mätte 164,6 inches lång och 70,1 inches bred och 68 inches hög, med en markfrigång på 7,5 inches, hjulbas på 97,6 inches och svarvning diameter på 34,8 meter. Standard funktioner ingår en full-size reservdäck, elektriska fönsterhissar och en bak-fönster defogger.
Interiör

Interiören satt fem och hade främre mätningar av 39.9 inches för utrymme, 41,4 inches för benutrymme, 52.8 tum för axelbredd och 50.7 inches för hip rum. Bakre mätningar var 39,9 inches för utrymme, 35,9 inches för benutrymme, 52.6 tum för axelbredd och 46.8 inches för hip rum. Interiör utnämningar ingår luftkonditionering, farthållare, tilt styrning och radio med kassettspelare.
Säkerhet

Standard säkerhetsfunktioner var Barnsäkerhet-dörrlås, makt dörrlås, förare och passagerare krockkuddar och fönster makt. Den Insurance Institute for Highway Safety gav bilen en övergripande bedömningen av godtagbar i sin offset frontalkrock testet. Detta var på grund av bra betyg för bröst, ben och fotskydd, men bara acceptabla betyg för strukturen, säkerhetsbur, begränsningar och huvud /nacke skydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119891.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.