Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

GMC Safari specifikation

Trots stora ekonomiska bakslag under 2009, fortsätter GM sitt arv att tillhandahålla kvalitet fordon till sina konsumenter. GM grundades 1908 och är fortfarande den största biltillverkaren i USA. GMC Safari modellen introducerades på marknaden 1985 som en passagerare och last van som var utrustad med en lastbil makt-tåg. År 2005 var Safari produktionen avbryts på grund av vikande försäljning. Modeller

2005 GMC Safari finns i två modeller: en passagerare van och en last van. Passageraren van rymmer åtta till nio personer med lätthet, medan last van har en imponerande längd lastgolv på 98,6 inches. Den bakre sätet och centrumsäten rad på en passagerare modell kan tas bort om upp lastutrymmet utrymme behövs. Safari passagerare van finns i tre trimmar. Du kan få basmodellen eller den uppgraderade SLE och SLT-versioner, medan lasten van bara kommer med bas trim.
Prestanda och funktioner

2005 Safari är utrustad med en Vortec 4300 4.3L V-6 motor. Denna motor ger 190 hästkrafter vid 4400 rpm. Det kommer också med en 4-växlad elektroniskt styrd automatlåda med överväxel. Genom denna kombination av Safari kan bogsera släp som väger upp till £ 5400. Drivlinan är tillgänglig i både bakhjulsdrift och fyrhjulsdrift på alla klippningar. Den har också 16-tums hjul på alla modeller.
Säkerhet och prissättning

Safari kabinen är fylld med energiabsorberande skum bakom lister, samt som trimpaneler att ge skydd för alla passagerare under resan. En 4-hjuliga låsningsfritt bromssystem och en hydraulisk-servokraft-bromsservon är standard på alla modeller. Den är också utrustad med GM: s Dynamic Bakre proportionering för bättre hantering. Den kommer med de vanliga krockkuddar framsätet batteri nedsliten skydd, stöldskydd system, och barnet säkerhet skjutdörr. Som av 2010, kommer en Safari kosta $ 7.000 till $ 11.000, beroende på modell, trim och uppgraderingar på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119479.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.