Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Felsökning Bright strålkastare på en 2006 Jeep Commander

Den 2006 Jeep Commander har två olika lampor som används i strålkastaren. Lamptyp 9006 används för halvljuset strålkastare och Lamptyp 9005 används för hög-balkar, som ibland kallas strålkastare. Jeep har bildat ett batteri sparare funktion som stänger belysningen efter en viss tid. Tillvalsutrustning ingår en automatisk strålkastare system som förvandlar ljus på grundval av omgivande nivåer, eller om torkarna är påslagna. Ett annat alternativ, det SmartBeams system använder en kamera för att justera de ljusa strålkastarna. Felsökning ljusa strålkastarna på en 2006 jeep commander kan åstadkommas genom att följa några steg. Saker du behöver
Lamptyp 9005
vindruta renare
Visa fler instruktioner
1

Vrid slutet av multifunktionella styrspak - det är spaken till vänster om ratten - den tredje strecksatsen för att aktivera automatiska strålkastare systemet om automatiska lampor inte fungerar. Strålkastarna slås på och av utifrån ljusnivåer. Om systemet känner av torkarna, kommer det att vända på de låga balkar, inte de ljusa strålkastare. Det är normalt, så är ljuset vänder ut åtta minuter efter att nyckeln tas bort.
2

Öka hastigheten om SmartBeams systemet inte blir de ljusa strålkastarna på eller av. De SmartBeams Systemet känner mötande fordons ljus och växlar från hög till låg balkar automatiskt. Det kommer inte att fungera i 20 mph. Smutsig strålkastare och vindrutor kommer att hålla de höga balkar på längre än nödvändigt. Håll utrustningen ren eftersom kameran är i vindrutan.
3

Byt lampan om en av de par ljusa strålkastare inte fungerar. Öppna huven, ta bort gummistövel och dra kablaget från glödlampan. Lossa rätt glödlampan och ta bort den. Byt ut glödlampan mot en ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120171.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.