Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2006 Nissan Murano specifikation

Nissan Murano är en elegant, fyra-dörrars sport utility vehicle som har varit i produktion sedan 2003. Det är en mid-size crossover SUV monteras i Japan och säljs av Nissan Motor Company. I utställningslokalen, hade 2006 Murano en MSRP av $ 27.600 till $ 31.700. Exteriör

2006 Nissan Murano är 74 inches bred, 66,5 inches hög och 187,6 inches lång. Den har en kromad grill och bakre spoiler på alla modeller. Också standard var 18-tums aluminiumfälgar, all-season däck, ett extra stålfälg och full-size däck, och en tillfällig reserv "donut" däck. Vindrutan och bakrutan har intermittent vindrutetorkare, och en eluppvärmd bakruta är standard. Den bakre luckan öppnas upp med en liftgate. Cargo spännband på taket är standard.
Motor och Suspension

2006 Murano har en 3,5-liters V-6 motor med 24 ventiler och dubbla överliggande cam. Det är en framhjulsdriven bil utrustad med en automatisk, kontinuerligt variabel transmission (CVT). Främre fjäderben, bak multi-link fjädring och fyrhjuliga oberoende fjädring var standard på denna bil. Bränsletanken har en 21,7-liters kapacitet och använder vanlig blyfri bensin. EPA-uppskattade bränsleeffektivitet är 18 mpg i staden och 23 mpg på landsväg.
Säkerhetsfunktioner
funktioner

Säkerhet på 2006 Nissan Murano inkluderar en fyrhjulig låsningsfria bromsar, främre och bakre huvudet krockkuddar, dubbla sidokrockkuddar och Panikbromsassistans. Andra säkerhetsfunktioner på detta fordon är barn säte ankare, passagerar-airbag åkande-sensing avaktivering, barn säkerhetslås och huvudet fasthållningsanordningar med whiplashskydd. Den Murano är utrustad med främre och bakre ventilerade skivbromsar och elektronisk bromskraftsfördelning. Detta fordon har front-hink trasa sittplatser, en fyra-vägs, drivs Addera Interiör

förarsätet, fjärrströmbrytare lås, elspeglar, en split-fällbara baksätet, fällbara baksäten och ett fällbart mittarmstöd. Farthållare, servostyrning, tiltbar och ställbar ratt är också standard. Dual-zon klimatkontroll, främre och bakre läslampor, belysta speglar fåfänga och främre och bakre mugghållare och dörrfack lägga till kabinen bekvämligheter av 2006 Nissan Murano. En AM /FM stereo och CD-spelare med fyra högtalare ljudsystem kom standard och köpare kunde uppgradera till en DVD-system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120219.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.