Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Mitsubishi Montero Specifikationer

Mitsubishi Montero Sport utility vehicle infördes 1983. Den ursprungliga Montero var något mindre än den andra-och tredje generationens Montero, och det har också saknade den tredje raden sittplatser av dess efterföljare. Oavsett har Montero varit känd som en off-road fordon sedan dess debut. Dock kan Montero har varit för mycket av en off-road fordon för konsumenter som ville ha en mer vägvänliga SUV, och fordonet avbröts efter 2006. Den senaste Mitsubishi Montero byggdes för 2006 års modell och kom i en modell: Limited. Motor och bränsleekonomi

Under 2006 kom den Montero med en motor alternativ: a 215-hästkrafter, 3,8-liters V6-motor. Med ett 95-millimeters cylinderdiameter, 90 mm slaglängd och 10 kompressionsförhållande, uppnådde motorns maximala hästkrafter vid 5.500 varv per minut. (Motorns slagvolym kapacitetsökningar som storleken på hålet och stroke ökar.) Maximalt vridmoment nåddes vid 3250 rpm med 248 foot pounds. Motorn skulle kunna uppnå ca 13 till 15 miles per gallon i staden och 17 och 19 mpg på landsväg, eller ett övergripande urval av omkring 300 till 400 miles med sin 23,8-liters tank full.
Transmission och Drive Type

2006 Montero kom med en femväxlad Sportronic växellåda med överväxel. Den Sportronic tillåter föraren att ta över och manuellt växla medan overdrive tillåter motorn att uppnå större bränsleeffektivitet och minskar slitaget. 2006 Montero presenterade fyrhjulsdrift med elektronisk stabilitetskontroll, fyrhjuliga skivbromsar och rack-and-pinion styrning.
Interiör och Cargo

Med främre skålade säten och två rader av säten, 2006 Montero stödda sittplatser för upp till sju personer. Läder-sits trim kom standard, liksom en makt soltak, automatisk klimatkontroll, bakre luftkonditionering, lås makt, fönsterhissar och sju högtalare Infinity. Den 4800-pound Montero kan bära så mycket som 1200 pounds, och det kunde dra upp till 5000 pounds. Stänkskydd kom standard med terrängbil, och en släpvagn sele och dragkrok fanns tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119545.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.