Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Skillnad mellan Nissan Xterra SE & Xe

Den Xterra är en kompakt SUV som tillverkas av Nissan sedan 2000. Nu i sin andra generation har Xterra presenterat genomgående en upphöjd bakre taklinje och puckelryggig bakluckan. Dessa funktioner, tillsammans med takräcken och ett allmänt robust utseende, har låtit Nissan att inrikta Xterra mot friluftsentusiaster. Sedan starten har lastbilen blivit erbjudna standard XE och lyxiga SE-modeller, avskilt främst av estetiska egenskaper och inte med motorns prestanda. Exteriör Skillnader

SE erbjuder en rad yttre funktioner som inte finns på XE-modellen. Dessa inkluderar 16-tums hjul aluminiumlegering, ett moonroof, en främre bogserkrok, dubbel strömförsörjning sidospeglar, stänkskydd och svart kropp sidolisterna. Den XE är utrustad med 16-tums stålfälgar.

Både XE och SE-modeller
Interiör Skillnaderna är utrustade med makt fönster och lås, fjärr keyless inresa, lagring nät och flyttbara bakre sittdynor. SE erbjuder ett antal extrafunktioner inklusive ett solskydd, frontbelysning karta, en i kabinen luftfilter, fyra krokar tak och två krokar sida och en Easy Clean lastutrymmet. I SE innehåller också en första hjälpen-kit och justerbar förarstol med svankstöd.
Motorprestanda och köra

Både XE och SE erbjuder en 4,0- liters DOHC V6, 261-hästkrafter motorer med Vehicle Dynamic Control, aktiv broms begränsad slirning och fyrhjuliga låsningsfria bromssystem. SE, erbjuder dock en sexväxlad manuell växellåda medan XE endast har en fem-växlad automatlåda. Båda modellerna har servostyrning och identiska främre och bakre upphängningar. Ett SE med en automatisk växellåda får samma gas körsträcka som en XE, medan den manuella växellådan blir något bättre stad körsträcka. SE väger några fler pounds än XE grund av de tillägg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119567.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.