Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Specifikationer för en 2006 Jeep Laredo

The Laredo är entréplanet Jeep Grand Cherokee midsize SUV med 2006 års modell som har makt fönster och dörrlås som standard. Andra vanliga funktioner inkluderar en split-fällbara baksätet, CD-förvaring, luftkonditionering och en reversibel lastgolvet. Jeep har kommit längs vägen sedan WWII dagars hårda men lätta fordon som kunde hantera den tuffaste terrängen. Medan terrängegenskaper fortfarande har högt i jeep sortiment, satte modern säkerhet och komfort finesser Jeep lika hemma i antingen stad eller land. Laredo prestanda och effektivitet

2006 Grand Cherokee Laredo körs på blyfri bensin med en 20,5 liters tank. Bränsleförbrukning genomsnitt 17 mpg stad och 21 mpg på den öppna motorvägen. Motorn är en överliggande kamaxel, 3,7 liters V6 med två ventiler per cylinder och multi-point bränsleinsprutning. Den 210 hästkrafter motorn producerar 235 £-fötter vridmoment. Fordonet har en 5-växlad automatlåda.
Säkerhet och krocktester

Standard säkerhetsfunktioner inkluderar barnsäkerhetsspärr och en stöld avskräckande. Det finns stabilitetskontroll och fyrhjuliga låsningsfria skivbromsar och sidokrockkuddar är tillval på Laredo modellen med förare och passagerare krockkuddar front monterade som standard. I krocktester, gjorde Laredo fem av fem stjärnor för säkerheten framför och sidokollisioner.
Interior

Interiör specifikationer för Laredo Jeep inkluderar en sex-högtalare CD och AM /FM-radio-spelare med fast mast antenn. Den inbyggda datorn övervakar genomsnittliga bränsleförbrukningen och gör prognoser för den körsträcka som kan täckas på kvarvarande bränsle i tanken. Låg bränslenivå varningar, låga däck varningar tryck och låg bricka varningar vätska säkerställa top-ups görs i tid. Luftkonditionering har främre och bakre uttag och det finns främre och bakre läslampor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119971.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.