Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

De 2004 Lexus RX330 Specifikationer

För årsmodell 2004 tog Lexus sin populära sport utility vehicle lyx crossover, RX 300, och uppgraderat det till RX 330. Detta berodde delvis på grund av att kroppen styling ansågs alltför mjuk, enligt Edmunds.com, och företaget ville ge det en mer aggressiv look och karaktär. En del av detta aggressivitet översätts också till specifikationerna för motorn. Den RX330-modellen upphörde 2006. Prestandaspecifikationer

2004 Lexus RX 330 hade en mer kraftfull motor än den tidigare modellen av RX 300, med en 3,3-liters V6-motor fram med 3309 kubikcentimeter slagvolym. Motorn har 3,61 inches av borrning och 3.27 inches av stroke, med ett kompressionsförhållande på 10,8:1 och en rörlig överliggande kamaxel med variabla ventiltider och fyra ventiler per cylinder. På grund av det faktum att detta fortfarande är en Lexus lyx sport utility vehicl, e det använder premium blyfri bensin. Det är också fortfarande en SUV, som tar emot en medioker 18 miles per gallon i staden och 24 miles per gallon på motorvägen i genomsnitt.
Handling Specifikationer

Handling specifikationer på 2004 Lexus RX330 innebär både fjädring och bromsar. Denna lyxiga sports utility vehicle har fyra hjul låsningsfria bromsar och en 3.478:1 axel ratio. När det gäller bromsning, har RX330 fyra skivbromsar som har fyra ventilerade skivor. Det finns också elektroniskt antisladdsystem genom det låsningsfria bromssystemet och motorstyrningen. En startspärr, som är standard på SUV, gör det svårare för bil tjuvar att stjäla. Suspensionen har differentialbroms, stabilitetskontroll och oberoende barer stabilisator och spiralfjädrar på både främre och bakre stöttor.
Exteriör och Specifikationer Dimension

2004 Lexus RX330 delvis förnyades utifrån exteriör styling, de yttre och dimension specifikationerna skiljer sig från alla tidigare modeller av Lexus sports utility vehicle. De yttre dimensionerna av RX 330 var 186,2 inches i längd, 72,6 inches i bredd och 66,1 inches i höjd. Kroppen gjutning är mer kantig och strömlinjeformade då de flesta SUV-modeller crossover, från halogenlampan strålkastarna till den valfria spoiler, som kan installeras på baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119857.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.