Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Toyota 4Runner 3.4l specifikation

Toyota 4Runner sports utility vehicle (SUV) är en av de största bilarna produceras av Toyota Motor Company. Dessa stadsjeepar har gått igenom ett antal olika modeller genom åren, med motorer som varierar i storlek. Toyota producerade sina 3,4-liters 4Runner modellerna i början av 2000-talet med exakta specifikationer innan fler ändringar på bilen under de följande åren. Performance Specs

Toyota 4Runners har en 3378-kubik-centimeter (cc), 3,4-liters V-6 motor fram med 93,5-mm hål, 82 mm slaglängd, 9,6 kompressionsförhållande och fyra ventiler per cylinder. 4Runner kan rinna av den lägsta graden av blyfri bensin och har en 70-liters blyfri bränsletank med en multipoint insprutning bränslesystemet. Dessa stadsjeepar har god effekt för en bil av sin storlek, med 183 hästkrafter vid 4.800 varv per minut (rpm) och 217 foot-lbs. av vridmoment vid 3.600 rpm.
Hantering, körning och bromsning specifikation
p Alla Toyota 4Runners med 3,4-litersmotorer har låsningsfria bromsar. Den SUV har en 3,91-till-1 axel ratio och en central differentialspärr. Bromssystemet består av två skivbromsar med ventilerade skivor, samt elektronisk antispinn genom låsningsfria bromsar och motor ledningssystem. Dessa 4Runners har också stabilitetskontroll som hjälper föraren att hålla kontroll över han bilen under körning. 4Runner har en tvärlänk och en reserv med en fullstor stål fälg och däck redo att gå om bilen behöver det.
Exterior Specs

Alla Toyota 4Runner 3.4-liters modellerna har främre och bakre krom stötfångare, varselljus och uppvärmda backspeglar på både förar-och passagerarsidan av bilen. Strålkastarna innehåller komplexa yt glödlampor lins halogen, och alla glas på bilen har värmereflekterande egenskaper. Alla fönster är elektriska fönsterhissar, inklusive bakrutan, vilket kan glida upp och ner med en knapptryckning. Varje 4Runner kommer med en bakre plattform steg för att hjälpa människor att lasta varor i ryggen och knyt objekt till taket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119283.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.