Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur att aktivera larmet på en 2004 Dodge Durango

I 2004 års Dodge Durango levereras med en installerad fabriken säkerhetssystem för att skydda din bil blir stulen eller inbrott medan du är borta från det . Medan systemet är till stor del automatiskt , finns det några saker du behöver för att kontrollera vid aktivering av systemet . Systemet kan inte ingripa om en dörr är öppen eller om batterierna i kontrollerna är låga . Medan systemet är utformat för att avskräcka brottslingar och vandaler , tänk på att det inte är perfekt . För att det ska göra sitt jobb , måste du komma ihåg att ställa in den . Instruktioner
1

Stäng alla dörrar inklusive hissen porten på din Durango . Om ens en dörr inte är låst helt , kommer larmet i Durango aktiveras inte .
2

Håll låsknappen på nyckeln som kom med din Dodge . Lyssna till de dörrar att låsa och sedan titta genom fönstret på det blinkande ljuset .
3

Kontrollera att ljuset blinkar snabbt i ca 15 till 20 sekunder . Lampan växlar till en långsam blinkning , indikerar larmet är aktivt och beväpnade . Om lampan fortsätter att blinka snabbt eller inte blinkar alls, det är antingen ett systemfel eller en dörr är öppen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119020.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.