Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man installerar en Jeep Cherokee Front Bumper

Du kan installera en främre stötfångare på din Jeep Cherokee på några minuter med bara sex skruvar. Stötfångaren är fäst vid ramen med hjälp av en konsol system som är bultad till huvudstötfångaren själv. Bultarna är alla T-45 Torx huvudet bultar och kan vara mycket svårt att ta bort om du tar en gammal stötfångare av. Om du installerar en ny stötfångare på en Cherokee utan stötfångaren på det, gå till återförsäljaren och köpa ny hårdvara. Det kommer att spara tid att ta bort stötfångaren bör behovet någonsin uppstår i framtiden. Saker du behöver
antikärvningsmedel
Torx bit in
3/8-tums enhet ratchet och Hylsnyckelsats
SAE och metriska Hylsnyckelsatser
3/8-tums skiftnyckel vridmoment
Visa fler instruktioner
1

Inspektera monteringsplatsen på framsidan av Cherokee. Monteringshålen har en svetsad mutter på ena hålet och klipp våren på de andra två. Kontrollera trådarna innan du börjar att vara säker på att de är i gott skick.
2

Montera stötfångaren stödfästena på ramen, om de inte redan är där. Det finns tre hål i varje fäste som du ansluter med monteringshålen på den vertikala kanten av ramen järnväg. Montera en bult i varje hål efter tandborstning en liten mängd antikärvningsmedel på gängorna.
3

Dra åt bultarna med en T-45 Torx bit och en spärr tills de ligger tätt . Inte vridmoment dessa bultar men som du kommer att behöva lossa dem om stötfångaren behöver justeras efter installationen.
4

Passa in stötfångaren med framsidan av Cherokee. Notera hålen på toppen och botten horisontell yta av stötfångaren och rikta dessa med monteringsfästet. Montera en ny bult i varje hål och dra åt dem med en T-45 Torx huvudet lite och en spärrfunktion. Dra dessa bultar till 41 foot-pounds med din momentnyckel.
5

Kontrollera inriktningen av främre stötfångare med grill och kroppen av Jeep. Dra ramen montering bultar till 41 foot-pounds när stötfångaren är fyrkantiga och linje.
6

Installera vakuumslangar som fäster vid vakuum kapseln som är inrymt i den främre stötfångaren. Vissa äldre modeller inte använda denna kapsel, så om din inte har det, hoppa över detta steg
7

Installera plaständskydd på ändarna på stötfångaren genom att skjuta locket på stötfångaren fram. de kvarhållande fliken lås. Lokalisera monteringshålet på undersidan av fendern och installera monteringsbulten genom locket och in i stänkskärmen. Dra åt skruven med en hylsa och spärrskaft eller skiftnyckel.
8

Hitta det lilla monteringshål under stötfångaren locket. Det är på undersidan av stötfångaren och locket. Montera en fästskruv i hålet med hjälp av en spärr-och-nyckel.
9

Vridmoment gaveln montering bultar till 11 foot-pounds med en momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118867.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.