Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Buick Enclave Alternativ

General Motors introducerade den Buick Enclave under 2008 för att konkurrera längs side andra mid-storlek stadsjeepar på marknaden. Den Enclave är byggd på den samma basen plattform som den Saturn Outlook och den GMC Arcadia men är tänkt att vara mer lyxig. Många av dess standard funktioner såsom uppvärmda lädersäten skulle vara alternativ på andra fordon, men de kommer standard på Enclave. Andra alternativ finns också tillgängliga. Cargo Package

Om du behöver att bogsera en båt eller släpvagn, kan den Enclave finnas outfitted med ett släpvagn paket som gör den fordonet kompetent att kör transporter med laster på upp till 4.500 pund. Den Paketet tillför funktioner för den bilen som inkluderar en heavy-plikt systemet motorkylning, en trailer hitch och en reservhjul och däcket. För $ 130 såsom av 2010, kan den Enclave finnas outfitted med en lastnät och vikning insynsskydd att hjälpa till att dölja värdesaker som du är transporterar med dig och tillåta för enkel åtkomst till dem.


Road tillbehör Package

Den 2011 Buick Enclave också kan beställas med ett dealern-installerat road tillbehöret paket som är prissatt hos hos $ 1,110 och inkluderar kropp-color gjuten bistå steg för enkel fordon inresa, roof rack kors skena för kopplingsförbehåll ned laster, en last area och all-väderförhållanden golvmattor att skydda fordonet: s mattor från smuts.



Exterior Options

Lägg flare till utseendet på din Enclave med ett antal tillgängliga exteriöra tillval. Anpassade hjul kommer att ge fordonet en mer fantasi och sportigt utseende och erbjuda mer markfrigång, och en skylight kommer att erbjuda ett sätt att njuta en öppen-air känsla och vyer av himlen ovanför. Wheel alternativ omfattar 19-tums krom-clad aluminiumhjul för $ 1195; 20-inch, sex dubbel-ekrade, dealern-installerade krom hjul prissatta på $ 3920; 30-tums, 12-ekrade, dealern-installerade krom hjul, också prissatta vid 3920 $ . The Enclave kan beställas med en power taklucka med takfönster för $ 1400.


Audio, Visual och Navigation Options

Technology är en viktig designen faktor för bilar och den Enclave har flera tillgängliga alternativ att dra fördel av aktuella teknologier. En ljud--system med underhållning i baksätet kan beställas för för $ 2225 och presenterar en surround-sound DVD-system med en 8-tums video-monitor-och audio /video--kontroller i den bakre av fordonet. För $ 2850, kan en ljud-system med navigation vara beställas som inkluderar en back-up kamera. En all-inclusive audio /video-paketet med bak-sits underhållning och navigering kan vara hade för 4145 $.




.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119976.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.