Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur hittar jag Transmisson typ för en 2001 Ford Explorer?

En sändning är en viktig del av utrustningen på Ford Explorer. Den automatiska transmissionen utför en uppgift för sig växlar, medan en manuell växellåda ger föraren ansvaret att byta växel när det behövs. Medan de flesta fordon är utrustade med en automatisk växellåda, är den manuella växellådan gör lite av en comeback och är mycket mer att föredra i snabbare bilar för att möjliggöra att föraren har full kontroll över fordonet. Instruktioner
1

avgöra om du har en manuell eller automatisk växellåda. Om det finns en förskjutning pinne, med ett diagram över de redskap som finns, har du en manuell växellåda. Om du har en switch kopplad till ratten, har din bil en automatisk växellåda. Det är möjligt att ha en automatisk växellåda som liknar en pinne skift, men i stället för att flytta från sida till sida, kommer den automatiska växellådan shifter bara flytta från framsidan till baksidan och kommer att ha indikatorer "R", "N", "P" och "D" En manuell växellåda kommer att ha siffrorna "1", "2", "3" och "4", plus bokstaven "R" för bakåt.
2

Hitta din chassinumret eller VIN numret på fordonet. Dessa siffror finns flera ställen över hela fordonet. De två mest lättillgängliga är dekalen på insidan av dörren och stämpel på förarsidan framruta av din 2001 Ford Explorer.
3

Infoga denna VIN numret till webbplatsen Flmowner . com för att få mer information om din 2001 Ford Explorer, samt specifikationer om din växellåda och en handbok om hur man underhåller överföringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119803.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.