Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Honda Passport Bogsering Tips

Passport introducerades av Honda för 1994 års modell. I huvudsak ett re-badged Isuzu Rodeo, var Passport omarbetades 1998 och fanns fram till 2002. Standarden dragkapacitet för Honda Passport var 3,500 pounds och, när det är rätt utrustad, var maximal dragkapacitet 4,500 pounds. Körning med släpvagn, tillägger husbil eller båt nya ansvarsområden till föraren av pass, och ytterligare försiktighetsåtgärder bör vidtas. Känner till grunderna

Bogsering tillför en helt ny dimension till köra en Honda Passport och kräver en grundläggande förståelse för bogsering jargong. Du bör bekanta dig med termer såsom dragkrokar, viktfördelning, tunga vikt, fästen boll, bollar hitch, släpvagnskablage, kopplingar trailer, kedjor säkerhet, gunga, elektrisk trailer bromsreglagen och kylare transmission.

Know Your Dragkapacitet

Standard och maximal bogsering kapacitet är inte samma sak, och i fallet av Honda pass, det finns en £ 1000 skillnad. Standard dragkapacitet hänvisar till mängden vikt varje pass kan dra med en mottagare och boll. Maximal släpvagnsvikt kan endast uppnås om pass var utrustad med en fullständig bogsering paket. Bekanta dig med bogsering riktlinjerna i Honda
Safety

Passport handbok och de som med släpvagn, husbil eller båt. Följ alla nödvändiga åtgärder för att på ett säkert och tryggt bogsera med Passport. Var uppmärksam på att fästa skumt till mottagaren samt lastfördelning och gods tie-down.
Sikt

En släpvagn, husbil, båt eller något annat objekt bogseras kommer att förändra den döda vinkeln och synlighet har du inifrån Honda Passport. Se till att dina sidospeglar är tillräckliga för att visa runt bogserade objektet, och att du kan se trafiken. Särskilda bogsering sidospeglar kan köpas och läggas ut på pass om det behövs.
Practice
p Om du aldrig har bogserat tidigare, spendera lite tid att anpassa sig till förändringen i körning dynamiken i en säker och låg trafik område innan till allmänna vägar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119016.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.