Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man installerar Hummer Bakljus Guards

Den ursprungliga hög rörlighet multi-hjulfordon var avsedd för militärt bruk och rullade monteringslinjer 1985 för att ersätta andra förlegade militärfordon. Den civila versionen, som kallas Hummer, debuterade 1992. År 1999, AM General - Hummer tillverkaren - gjorde en överenskommelse med General Motors för att marknadsföra och distribuera Hummer. Om du gör en hel del terrängförhållanden i din Hummer, kanske du vill skydda dina exponerade linser svans ljus från trädgrenar och andra hinder med ett par vakter tail light. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
fönsterputs handdukar
Papper
Bakljus vakt kit
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre luckan av din Hummer och lokalisera de två skruvarna på varje dörrkarmen som håller fast bakljusen på plats. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel vänt i en moturs riktning.
2

Dra ut på bakljuset med båda händerna för att frigöra klämmorna. Ta bort båda glödlampa uttag från baksidan av svansen lätt montering genom att vrida hylsan moturs och dra den rakt ut i svansen lätt montering. Upprepa detta steg för båda bakljusen. Lämna sockets hängande med sina trådar och ta bakljuset församlingarna till en arbetsplats.
3

Rengör hela enheten bakljus med fönsterputs och pappershanddukar. Nu torka bakljuset med spritsudden medföljer bakljus guard kit för att avlägsna eventuella vaxer eller oljor. Låt baklykta lufttorka i fem minuter. Upprepa detta steg för båda utrustningarna tail light.
4

löst installera enheten bakljuset på fordonet genom att trycka varje lamphållare tillbaka in svansen lätt montering och vrida den medurs. Placera flikarna på undersidan av bakljuset i motsvarande hål i karossen, men inte engagera klippen ännu. Upprepa detta steg för andra bakljus samt.
5

Ta bort skyddspapperet från bakljus vakt. Placera den övre delen av skyddet mot överdelen av bakljuset. Rada upp fliken i den övre delen av bakljuset vakt med slitsen i karossen. Skjut baksidan bakljuset i fordonets kropp tills clipsen i toppen och botten snäpper på plats. Applicera tryck med händerna på bakljuset vakt mot bakljuset i några sekunder tills limmet får fäste. Kör de två skruvarna tillbaka genom monteringshålen i kanten av bakljuset och dra åt med en stjärnskruvmejsel. Upprepa detta steg för andra bakljus vakt.
6

Stäng den bakre luckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118985.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.