Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man gör min Suburban Snabb

Om du äger en Chevrolet Suburban stadsjeep och vill öka den totala hastigheten , det finns ett antal saker du kan göra för att åstadkomma det . Chevrolet Suburban levereras som standard med en 5.3l V8-motor som kan producera 320 hästkrafter . Som en stor sport utility vehicle , kommer Suburban aldrig så snabb som en sportbil , men med ett antal uppgraderingar , kan du gå fortare med stora fordon . Instruktioner
1

Använd syntetisk olja under nästa oljebyte . Syntetisk olja kommer bättre smörja motorn när den är i rörelse och som ett resultat kan öka den totala hastigheten . Det kommer också att minska friktionen i motorn , som kommer att komplettera den ökade hastigheten .
2

tillsatser Använd skärvätska i kylvätskebehållaren . Kylvätsketillsatser , såsom ett vätmedel , kommer att minska den totala temperaturen i motorn och kylvätskan själv , vilket resulterar i snabbare prestanda .
3

Lägg vortex enheter till luftintag Suburban . Vortex anordningar cirkulerar luften hela motorn mer effektivt än luftintaget skulle utan en och därefter tillåter fordonet att röra sig snabbare när du uppmanas att göra det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120148.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.