Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Den DVD-spelare i min Cadillac Escalade kommer inte att spela

titta på video under körning anses osäkra, och DVD-spelaren i en Escalade har inbyggda skyddsåtgärder för att förhindra att du gör det. De baksätet skärmar är inte föremål för denna fråga, så de bör spela när du flyttar. På grund av utrymmesbrist-begränsningar på instrumentbrädan, är DVD-kontrollerna delas med infotainment-systemet. Detta kan vara en annan orsak till DVD inte spelas. Instruktioner
1

Titta på Infotainment panel för en "CD-Screen"-knappen om DVD-kontrollerna inte visas. Den Infotainment är den stora, display-typ panel i mitten av instrumentbrädan och delas med navigationssystemet och andra kontroller --- DVD-spelaren är en av dem. Genom att trycka på knappen visas dvd-kontroller, vilket gör att du kan spela upp DVD-skivor.
2

Flytta växelspaken i "Park" om DVD inte spelas upp på den främre skärmen. För väg-säkerhet, kommer DVD att spela inte där när Escalade är i rörelse.
3

Kontrollera DVD fallet regionkod om DVD inte kommer att spela. För kopieringsskydd, och territoriet licensskäl, kan DVD-skivor bara spelas om de är licensierade. Cadillac Escalades gjorts i USA bara spela region 1 DVD.
4

Låt DVD svalna om det har varit i solen. Ta ut skivan från direkt sol för en stund och prova igen.
5

titta på skärmen för felmeddelanden. En generisk "Disk Read Error" kan indikera Filproblem. Det är möjligt att DVD-spelaren inte kommer att spela i vilket format du har spelat in skivan. Cadillacs DVD-spelare som används i Escalade kan spela DVD-Video, DVD-R/RW, DVD + R /RW-skivor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119429.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.