Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man återställer kod för att låsa dörrar på en 1999 Ford Explorer

Många Ford fordon, däribland 1999 Explorer, har en exteriör-tangentbord som kan användas för att låsa upp dörrarna. Den här funktionen är till hjälp, särskilt om du inte kan hitta dina nycklar och behöver få i bilen. För att återställa ditt Explorers knappsats kod, måste du skaffa master-override koden, vilket återställer programmerade-knappsatsen. Denna kod följde med Explorer då den ursprungligen såldes. En resa till en Ford-serviceavdelning kan vara nödvändigt om du inte kan hitta koden - dealern kommer ansluta Ford-Scan verktyget till datorn modulen att hämta befälhavaren koden. Instruktioner
1

Hitta din Explorers ledar-knappsats kod. Denna kod är tryckt på ett kreditkort-storlek slip och ingår i den ursprungliga bruksanvisningen fallet. Titta i väskan för att hitta den femsiffriga override koden.
2

Type befälhavaren koden på knappsatsen. Inom fem sekunder in koden, tryck på "1/2"-knappen.
3

Tryck på "7/8" och "9/0" samtidigt, inom fem sekunder för att trycka på "1/2". Detta raderar den anpassad kod. Vid denna punkt, kan du använda override koden eller så kan du fortsätta att programmera en egen kod.
4

Ange befälhavaren koden för att börja programmera din egen kod. Inom fem sekunder in i ledar-koden, tryck på "1/2"-knappen.
5

Ange koden du vill använda för att låsa upp dörrarna inom fem sekunder för att trycka på "1/2 . "Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118960.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.