Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

87 Suburban V10 specifikation

Chevrolet tillverkade 1987 Suburban V10 . Det är ett fordon som kan användas i grov terräng samt på väg . Den finns i flera färger , bland annat rött och svart och har en åtta personer sittplatser , vilket gör den lämplig för stora grupper att gå utanför logistikfrågor eller på en road trip . Motorer

1987 Suburban V10 har en 6,2 - liters dieselmotor som faller under klass 18 specifikationen . Denna dieselmotor har 379 cubic inches utrymme i motorn . Bensinen modellen har en 5,7 - liters motor som har 350 cubic inches av rymden . Vissa modeller har körde på vanlig bensin och andra sprang på dieselbränsle . Fordonen vägde tre fjärdedelar av en ton , men var som kan dra två ton .
Transmission

överföring i 1987 Suburban varierade beroende på modell . En fyra - växlad automatlåda är tillgänglig , liksom tre hastigheter och fem - växlade manuella . Fordonet är fyrhjulsdriven .
Fuel Economy

diesel modellen av 1987 Suburban har en ekonomi stad bränsle av 14 miles per gallon ( mpg ) , en motorväg bränsleekonomi av 19 mpg och en kombinerad bränsleekonomi av 16 mpg . Bensinen modellen får 11 mpg i staden , 15 mpg på landsväg och 12 mpg kombineras .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120187.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.