Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Vanliga frågor Om Honda CRV

Honda CR-V har snabbt blivit en av de mest populära sport utility vehicles på den amerikanska marknaden. CR-V har plats för upp till fem vuxna och har ett stort lastutrymme som kan utökas genom att sänka den bakre passagerarsätet. CR-V har också en fyrhjulsdriven funktionen. Honda introducerade den tredje generationen av CR-V i 2009, den första generationen av CR-Vs rullas ut under 1996. Vad står CR-V för?

Råder en viss diskrepans avseende den verkliga innebörden av namnet CR-V. Enligt den officiella Honda CR-V faktum bok, är namnet en förkortning för "bekväm vagabond fordon." Emellertid, har Honda tidigare släppt säljmaterial hänvisning till CR-V som en "kompakt fritidsfordon" på grund av dess mindre design när jämfört med traditionella sport utility fordon. Trots Hondas diskrepans i litteraturen om betydelsen av CR-V, visar den officiella Honda Worldwide hemsida CR-V som en "bekväm vagabond fordon." Addera Vad är CR-V: s MPG betyg?

tredje generationen CR-V får uppskattningsvis 21 miles per gallon i staden och 28 mpg på landsväg. Miles per gallon betyg kan variera beroende på motor och alternativen prestanda, såsom två-eller fyrhjulsdrift. Den fyrhjulsdrivna CR-V håller uppskattningsvis 21 mpg i staden och 27 mpg på landsväg. Som av Januari 2010, det finns inga hybrid eller diesel alternativ för CR-V.
Vilka typer av CR-Vs finns det?

CR -V finns i tre modelltyper, LX, EX och EX-L. Det finns också två olika kör alternativ, två hjul och fyrhjulsdrift, som kan tillämpas på någon av de tre modelltyper. LX är den grundläggande modellen som har makt lås och fönster, en CD-spelare och duk interiör. EX erbjuder fler alternativ, inklusive en utökad yttre färg val, en skinnklädsel alternativ, samt hjul och stereo uppgraderingar. EX-L är top of the line CR-V som har en skinnklädsel, en uppgraderad stereo med dockningsstation för iPod, aluminiumfälgar och en valfri navigationssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118946.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.