Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Problem med 1998 års Dodge Durango

Den 1998 Dodge Durango erbjuder tunga prestanda med plats för flera passagerare. Den Durango har en lastbil chassi och motor, och kan hantera terrängförhållanden med valfri fyrhjulsdrift. Den 1998 Dodge Durango har haft några mekaniska problem, utlöser några återkallelser. Kontakta din lokala Dodge återförsäljare för att se om din bil har påverkats av någon av dessa återkallelser. Krockkudde

1998 Dodge Durangos har inkluderats i en återkallelse av förarens sidokrockkuddar. En ljuddämpande material i ratten i Durango kan lossna och orsaka fel i luftkudden s kretsar. När detta inträffar, kommer luftkudden varningslampan tänds på bilens instrumentbräda. Airbagen kommer inte sätta i en kollision tills kretsen i ratten ersätts.
Bränslesystem

Prestanda bildelar tillverkaren K & N erbjöd ett tillbehör bränsleprestanda på vissa 1998 Dodge Durangos. En återkallelse lämnades för Durangos utrustade med denna extra bränslesystem sedan en bit av ett av rören i kitet kan lossna och fastna i Durango s spjällhuset. I detta fall kan gasen inte stänga, vilket gör Durango att accelerera okontrollerat, sätta åkande vid risk för kollision.
Bromsar

1998 Dodge Durango har haft problem med de bakre bromsarna. Bromsen linje vid framsidan av SUV kan gnida mot en tvärbalk på undersidan av fordonet. Denna kontakt kan småningom ett hål i bromsledningen, vilket orsakar en förlust i bromskraft på bakhjulen. Dodge utfärdade en återkallelse på 1998 Durangos, erbjuder sig att installera en gummi isolator på bromsledningen att avhjälpa problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118980.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.