Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man kan förbättra bränsle körsträcka på en lavin

En Chevrolet Avalanche är en stor sport utility vehicle som ägarna normalt njuta för sin hållbarhet och funktioner storlek. Den tunga konstruktionen, rymlig interiör och lagringsmöjligheter, dock skapa en större belastning för motorn att bära. Ju hårdare din motor arbetar för att stödja din körstil, fordonets vikt och motorns kondition, desto mer bränsle som krävs för att hålla allt igång effektivt. Lyckligtvis finns det flera enkla sätt att minska antalet resor till bensinstationen och förbättra bränsle körsträcka på din Avalanche. Instruktioner
1

Använd ett insynsskydd. Som med alla pick-up truck, köp ett insynsskydd är en bränslebesparande investering. Även om du kan känna att din Avalanche kör bra utan en, kommer skillnaden i din mpg genomsnitt vara enorm. Vinden motstånd som uppstår i botten av lastbilen är känd som "drag." Sådana aerodynamik skapar en kraft som arbetar mot din bil, orsakar din motor att prestera under stressiga förhållanden. När motorn är stressad, är din bensintank utarmat.
2

Eliminera övervikt. Ta en titt i sängen och baksätet på din bil och bestämma vad du verkligen behöver släpa runt på en daglig basis. Pickup ägarna tenderar att använda sin lastbil som ett lagringsutrymme på hjul, dock kan den inverkan som tyngre bedriver din bränsletank skapa större frustration än att underlätta för lagring är värt
. 3

Lätta på gaspedalen. Hur kraftfullt kraftig acceleration skapar en dragkraft på gas för att göra motorn arbeta hårt, snabbt. När du lämnar stoppskyltar och lampor, accelerera gradvis bygga upp till önskad hastighet. När du når denna hastighet, låta din lastbil till kust. Den tunga vikten av en lavin kan fresta dig att trycka hårdare för att nå dina mål i ett minimum av tid, men med en sådan kraftfullhet, är du sannolikt att accelerera hela vägen till närmaste bensinstation istället.
4

Ompröva den metod du använder för att kyla ditt fordon. Huruvida att rulla ner dina fönster eller stänga av luftkonditionering på är ett mycket diskutabelt ämne. Eftersom den aerodynamiska pull skapas av öppna fönster påverkar din bränsle körsträcka så mycket som att vrida upp a /c, kan en förnuftig kompromiss vara att hålla luftkonditionering på låg eller bara knäcka windows för en kylande effekt.

5

Kontrollera lufttrycket i dina däck på ett rutinmässigt sätt. Däck som är lågt, svag eller läckande kan inte hålla Avalanche tunga vikt ensam. Den slack som dåliga däck skapar kommer att göras upp för av motorn. Eftersom motorn kommer att arbeta hårdare för varje del att fungera, kommer det att krävas mer bränsle och du kommer att få mindre mpg. Fullt pumpade däck har viktiga syftet att hålla bilens vikt, därför tillåter motorn att göra sitt jobb med minimal belastning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118921.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.