Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man startar en Toyota Highlander Hybrid

Toyota Highlander Hybrid ger en elektrisk motor tillsammans med bensinmotor för att förbättra bränsleekonomin och motorns livslängd . Starta ett hybridfordon är något annorlunda från att starta en vanlig motor fordon och Toyotas Highlander Hybrid är inget undantag . Det är viktigt att se till att den elektriska motorn komponent av fordonet är inkopplad och klar för användning innan du försöker köra fordonet . Saker du behöver
Remote knappsats
Visa fler instruktioner
1

kontrollerar du att du bär din fjärrkontroll knappsats för din Highlander Hybrid . Fordonet upptäcker en signal från den .
2

Kontrollera att växelspaken väljaren är säkert i " Park " läge . The Highlander Hybrid har ett "system avaktivera " som kommer att hindra fordonet från att starta om det är i någon annan växel .
3

Tryck ner bromspedalen . Medan du håller ner pedalen , tryck och släpp "Power " -knappen på din Highlander instrumentbrädan .
4

Watch för " Klar " för att tända på "Power " -knappen . Efter "READY" blinkar , kommer den att förbli upplyst och ett pip hörs . När signalen hörs , är bilen körklar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118906.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.