Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

AC Kompressor i min Nissan Frontier startar inte

Nissan Frontier, liksom många fordon, ibland lider av problem med luftkonditionering. Om kompressorn av luftkonditioneringen inte går att slå på, kan hela AC-systemet fungerar inte. Typiskt är kompressor problem orsakas av dåligt åtdragna kopplingar, en brist på köldmedium eller utlösa en säkring. Ibland kompressorn inte fungerar eftersom kopplingen är trasig. Om du är obekant med att byta en koppling, ta din Frontier till en mekaniker. Saker du behöver
Skruvmejsel
Köldmedium kan
Manometer
Visa fler instruktioner
1

Undersök kompressorn för läckor. Om det finns några läckor eller sprickor, ta bilen till en mekaniker omedelbart.
2

Kontrollera säkringar. Lyft bort skyddet från bränslet rutan placerad under passagerarutrymmet i instrumentbrädan. Titta på schemat, tryckt på insidan av säkringslådan lock, för att avgöra vilken säkring styr kompressorn luftkonditionering. Skjut omkopplaren till läge "Off", vänta 30 sekunder och skjut den till "On" läge.
3

Dra kompressorns O-ringen med hjälp av en skiftnyckel.

4

Lägg köldmedium till AC-systemet. Bifoga en tryckmätare till burken av köldmedium. Skjut på slangen av burken in i lågtryckssidan av luftkonditioneringssystemet och dra munstycket att frigöra kylmedel. I de flesta fall är det billigaste alternativet för att ta bilen till generalagenten för att ersätta luftkonditioneringen.
5

Försök att slå på luftkonditioneringen. Om det fortfarande inte fungerar, byt ut den magnetiska kopplingen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120385.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.