Hur du ändrar Center på fälgar på en 92 Dodge Stealth

Dodge Stealth var i huvudsak Mitsubishi 3000GT insvept i olika plåt. Båda bilarna hade samma mekaniska bitar, som utvecklats från den föregående Mitsubishi Starion. Den Stealth gav Dodge återförsäljare en relativt prisvärd sportbil för utställningslokalen golv, en som var mer uppnåeliga än Dodge Viper. Den Stealth lekte fälgar med en center lock för att täcka de muttrarna, vilket ger hjulen en strömlinjeformad, aerodynamisk design som matchade resten av fordonets styling cues. Saker du behöver
skruvmejsel
Eltejp
Rag
Gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

Titta på mitten av fälgen och lokalisera mitten cap. Det kommer att visas som en separat, mindre bit inom större fälg.
2

Leta frisläppandet hack. Denna skåra blir en liten inbuktning mellan centrum locket och resten av fälgen och kommer att vara något större än en vanlig skruvmejsel spets.
3

Placera en bit eltejp direkt utanför centrum lockets skåra så att fälgen är skyddad från eventuella bändkrafter du kommer att tillämpa den. Täck inte skåran med bandet, bara skydda det yttre området runt den.
4

Placera spetsen på din platt skruvmejsel i skåran och pressa tills mitten locket frigörs.

5

Placera din nya center cap som den gamla var satt till mitten av fälgen. Tryck ned locket på plats. Om locket inte kommer att montera infälld i fördjupningen kan det vara nödvändigt att ge det några kranar med en gummiklubba lindade med en trasa för att undvika repor. Du kommer att veta när centrum skyddet ligger an eftersom det kommer att anpassa helt platt hela dess omkrets med resten av fälgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140234.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.