Funktionerna i Lamborghini Murcielago

"Flaggskeppet i en av de mest upprörande biltillverkarna i historien, är Murcielago så over-the-top en åktur som du hittar i dag", skriver Edmunds, en populär Auto Press magazine . Uppkallad efter en av Spaniens mest legendariska tjurar, har Lamborghini Murcielago etablerat sig som en av de främsta exotiska sportbilar. Car and Driver kallar sin hastighet kapacitet "kluriga" och dess throaty V-12 "guttural." Prestanda

Lamborghini Murcielaga har en 6,2 liters V-12 motor, som kan producera mer än 630 hästkrafter. Den har fyrhjulsdrift, fyrhjuliga låsningsfria bromsar och motor-managed antispinnsystem för utmärkt känsla på vägen. Överföringen levereras som standard med sex hastigheter och overdrive. Den Murcielaga är kapabel att gå 0 Till 60 miles per timme i drygt tre sekunder.
Design

Murcielaga är utformad för att vara så vacker att titta på eftersom det är att köra. Med sina dörrar varumärke sax och infällbara bak-spoiler finns inte att ta miste på Murcielaga för vad det är: en Lamborghini. Föraren sitter mycket låg på marken och är omgiven av state-of-the-art instrument och styling, inklusive en in-dash DVD-spelare. "Endast de gärna suga upp den ständiga uppmärksamhet och offentlig palaver" bör överväga att köra en, opines Car and Driver, med hänvisning till den iögonfallande designen.
Safety

Tillsammans med fyrhjulsdrift och fyra hjul låsningsfria bromsar, den Murcielaga kommer lastat med standard säkerhetsfunktioner, inklusive: driver-och passagerar-sidokrockkuddar, sidoskydd balkar dörr, trepunkts säkerhetsbälten och en anti-fällan enhet i bagageluckan. Dock har granskarna i bilen klagade på dålig sikt bakåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139649.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.