Hur man lägger in en sufflett på en Mustang

Ford Mustang, en bil som produceras sedan 1964, erbjuder en cabriolet eller hård-toppmodell. Det konvertibla modellen använder en duk eller trasa suffletten. Om din topp är skadad eller lurade, kanske du vill byta ut Mustang toppen. Replacement toppar finns på Ford återförsäljare eller butiker som specialiserat sig på suffletter. Normalt är dessa toppar har en extra uppsättning instruktioner. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Häftapparat
Visa fler instruktioner
1

Tryck på "tillbaka"-knappen för att flytta den övre ryggen. Ta bort skruvarna från framsidan fören på Mustang suffletten. Skjut den övre kanten och ta bort de häftklamrar som fäster väven till huvudet fören. Ta bort skruvarna som fäster remsorna rosett hållaren med en skruvmejsel. Ta tag i remsorna och dra dem ur bilen.
2

Ta bort skruvarna som fäster den bakre bågen ram och vädertätning. Avlägsna vädertätningen och dra det konvertibla tyget från kanterna på bilen. Koppla fästanordningen som ansluter sidan kabeln till suffletten och avlägsna de återstående klippen och konsoler, med undantag för mitten fästet.
3

Dra konvertibla kapell utanför Mustang och kassera den . Inspektera ram och sälar att se till att de är i tillfredsställande skick.
4

Limma fästvinkeln till bakrutan tyget. Bolt dem till det organ av Mustang. Staple halshornet remsan till den Mustang främsta båge.
5

Placera konvertibla pads, en i taget. Staple halshornet remsan av dynan till fören på Mustang. Placera de konvertibla kuddar på samma plats som de gamla kuddar.
6

Ställ suffletten tyget över ramen av Mustang.
7

Staple de bakre hörnen på tyget om lagringen parentes. Skjut den övre ramen upp och dra tyget över huvudet fören. Staple det konvertibla tyget till Mustang please remsor.
8

Fäst tätningslisten på framsidan av bilen och fäst den med skruvar. Anslut den andra och tredje bows: s kvarhållande remsorna i den kabel som ansluter till den bakre bågen. Fäst bakre tätningslisten och fäst den med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140233.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.