Hur du justerar en C4 Targa Top

C4 Corvette producerades av Chevrolet från 1984 till 1996. Varje årsmodell av C4 producerades med en coupe kaross och avtagbar takpanel. Den borttagbara takpanelen betecknas ofta som en "Targa toppen." Flera alternativ fanns tillgängliga för takpanelen inklusive gedigna, målad panel eller tonat glas panel. Justering av takpanelen kan krävas när tätningarna ersätts eller organ skada har uppstått. Saker du behöver
Torx tak verktyg - Chevrolet medföljande
stjärnskruvmejsel
metriska skiftnycklar
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Parkera Corvette på en plan yta och sänk båda fönstren.
2

Lossa de fyra Torx fästbultarna som används för att fästa takpanelen till kroppen. Den Torx spärr, tak borttagningsverktyg, levereras med bilen från fabriken ska användas för att utföra den här åtgärden. Lyft takpanelen från Corvette och förvara på en säker plats.
3

Ta bort skruvarna i kåpmittdel ovanför förar-och passagerarsätet. Använd en stjärnskruvmejsel för att lossa de sex skruvarna som håller panelen på kroppen.
4

Lokalisera de två skruvarna som används för att fästa varje bakre taket behålla monteringen. Lossa varje skruv med hjälp av en skiftnyckel för att tillåta en liten mängd av rörelse för taket behålla monteringen.
5

bort båda främre visir med en stjärnskruvmejsel. Lossa alla skruvarna från fronttrimpanelen används för att dölja den främre taket behålla monteringen. Med hjälp av en skiftnyckel, lossa de fyra bultarna som håller främre taket behålla monteringen.
6

Installera takpanelen på Corvette och justera den bakre kanten på takpanelen för en 6 mm gap gap med den bakre karosspanel. Använd ett måttband för att kontrollera gapet är konsekvent över hela takpanelen.
7

Dra de bakre bultarna takkonstruktionen med en skiftnyckel. Använd Torxnyckel att dra den bakre taket fästskruvar.
8

Dra de främre bultarna takkonstruktionen med en skiftnyckel. Använd Torxnyckel att dra åt den främre taket fästskruvar.
9

Sätt tillbaka paneler och visir med hjälp av stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/140122.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.