Garrett Turbo specifikation

Automotive del tillverkare Garrett erbjuder ett brett utbud av turbo kit för nästan varje tänkbar motor ansökan . Många av Garrett turboaggregat buntas ihop med andra delar som är specifika för vanliga motorer , såsom Ford Power Stroke , optimerar Dodge Cummins och Mitsubishi Evolution X. Sampaketering specifika delar i en specialiserad kit prestanda och minimerar kostnaderna . Turbo

turboaggregat i Garretts kit funktionen antingen kullager eller lagringar journal . De flesta av turboaggregat tillgänglig kyls av en olja och vattensystem , även om den också erbjuder turboaggregat kyls enbart olja .
Kompressor

Garrett kompressorhjul ha en inre diameter 1,14 tum till 4,16 inches , och en yttre diameter av 1,61 tum till 5.55 inches . Dessa kompressorer har en trim 47-62 , och ett område till radie av mellan 0,33 och 1,05 .
Turbine

Garrett turbiner har antingen ett slöseri - grind eller free float design och varierar i storlek från 1.39 inches till 5,11 inches i diameter . Dessa turbiner har en trim förhållandet 62-84 , och ett område - till - radie förhållandet 0,43-1,40 .
Application

Garrett erbjuder turbo kit som passar motorer att produktionen 50 hk till 2000 hk , och förskjuta 0,1-3,1 liter bränsle .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139486.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.