Porche 911 Turbo specifikation

Tyska prestanda biltillverkaren Porsche introducerade sin 911 modell 1964. Porsche är mest känd för sina sportbilar, men nyligen företaget också börjat tillverkning stadsjeepar. Om du är en sportbil entusiast kanske du vill lära dig mer om en av deras mest populära bilar, Porsche 911 Turbo. Motor och bränsleekonomi

2010 Porsche 911 Turbo levereras som standard med en 500 hästkrafter, 3,8 liters sexcylindrig motor som ger 480 ft-lbs. av vridmoment. Den toppfart av 911 Turbo är 194 miles per timme, använder det en manuell växellåda och bilen kan gå från 0 till 60 miles per timme på 3,5 sekunder. Porsche 911 Turbo också genomsnitt 16 miles per gallon i staden och 24 miles per gallon på motorvägen. Addera Safety

Porsche 911 Turbo har flera nyheter, bland annat ett låsningsfritt bromssystem, trepunkts säkerhetsbälten, full-size förare och passagerare krockkuddar och Porsche Side Impact Protection för både förare och passagerare, inklusive integrerade väskor bröstkorg luft i ryggstöden och head krockkudde i varje dörr panel. 911 Turbo har också bi-xenon-strålkastare som innefattar ett strålkastarrengöring.
Inredningsdetaljer

Porsche 911 Turbo erbjuder ett komplett skinnklädsel, låsbara handskfacket, justerbara uppvärmda ytterbackspeglar, mugghållare, mittkonsol, farthållare och golvmattor. Sätena har även ett ryggstöd, svankstöd och höjdinställning. Instrumentpanelen har en inbyggd dator och analoga mätare för motorns varvtal, fordonets hastighet, oljetryck, oljetemperatur, kylvätsketemperatur och bränslenivå. Några andra inredningsdetaljer inkluderar luftkonditionering, en universell audio gränssnitt som stöder USB och iPod, en AM /FM-radio och en sex-skivors CD /DVD-enhet, som spelar på en 6,5-tums färgskärm. 911 har också en bagageutrymme av 4,76 kubikfot och 38 inches av utrymme, 41,6 inches av benutrymme, 51,7 inches av axelbredd och 53.4 inches av hip rum.
Karossen har

Ytterligare kroppens funktioner på Porsche 911 Turbo omfattar aluminiumdörrar, turbo luftintag, underredet paneler, vattenavvisande beläggning, en elektrisk tilt /soltak och en grå tonad vindruta.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/sports-cars/139267.html

Previous:
Next:

Sports Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.